GRAZIA СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: 1-7 ЮНИ

Първата седмица на юни обещава позитивно ново начало.

ОВЕН Бъдете смели, откровени и говорете за това, което пазите дълбоко в себе си. Понякога просто трябва да оставите останалите да се изявят, а вие да запазите мълчание. До края на седмицата ще загърбите притесненията и в любовта, за да се отдадете на един страстен уикенд. 

TЕЛЕЦ Лунното затъмнение в Стрелец в петък е във вашата зона на интимност и сексуалност. Да, точно това ще е времето да се фокусирате върху сексуалните си преживявания от всяко естество. Всичко останало започва да се движи нормално, така че е време да загърбите ритъма от последните няколко месеца и да продължите напред.

БЛИЗНАЦИ Месецът на рождения ви ден е правилната отправна точка за равносметка, така че направете нужния обзор. Никога не сте доволни от това, което имате, а простата причина нещата да стоят така, се крие в самите вас, защото всъщност никога не сте напълно сигурни в желанията и намеренията си.

87

РАК Имате нужда от романтичен детокс. Не, не от нова връзка, която да ви накара да забравите за всичко останало, а от време за самите вас. Помислете какво ви помага да се чувствате спокойни и по-малко стресирани, защото със сигурност има такова нещо. Четвъртък е подходящ ден за всичко това!

ЛЪВ Бъдете откровени, но не арогантни. Тази седмица ще ви се наложи да се адаптирате към живота след края на социалната изолация, така че го направете така, както умеете най-добре - с увереност. Стъпете здраво на земята и не позволявайте на ненужни хора да се появят в живота ви... отново.

ДЕВА Отделете време да видите семейството и близките си приятели. Заздравете връзките, които цените, като далеч нямаме предвид само тези, които бихте могли да пренесете в спалнята. До края на седмицата е важно да подредите приоритетите си, за да сте сигурни, че не сте избягали от собствения си правилен път. 

ВЕЗНИ Бъдете любопитни, адекватни и мечтайте! Съвсем скоро ще дойде времето да се насладите на заслужена почивка, която вече очаквате с нетърпение. Направете това, което се иска от вас и в любовен план, защото често очаквате действия главно от другата страна. Ами, време е и за действие от вас! 

87

СКОРПИОН Лунното затъмнение в петък ще промени начина, по който мислите за парите. Имате нужда да се фокусирате върху нещата, които ви правят щастливи, а не върху тези, които си мислите, че ви правят щастливи. Нещата в професионален аспект са положителни, така че нямате поводи за притеснение.

СТРЕЛЕЦ Най-важното, което трябва да запомните, е да не повтаряте грешките си, без значение дали в любовен или социален план. Покажете най-доброто от себе си, за да впечатлите тези, които трябва. Направете го, най-малкото, за да останете удовлетворени сами от себе си.

8/78

КОЗИРОГ Твърдите ви емоции и категорични реакции са всичко друго, но не и във ваша полза. Поставете точка там, където има нужда от нея, а не там, където си мислите, че трябва. Освободете се от навиците и хората, които ви пречат да осъществите пълния си потенциал. Сряда е перфектният ден да го направите.

ВОДОЛЕЙ Движете се уверено в посока на непознатото. Потърсете смислени начини да бъдете максимално удовлетворени от живота си. Приятелите ви са до вас, така че имате цялата сила на света. Не забравяйте да им отговорите със същото!

РИБИ Лунното затъмнение в Стрелец идва, за да ви помогне да постигнете успех в кариерния сектор, какъвто очаквате от известно време насам. Независимо дали става дума за важен проект или стартиране на собствен бизнес, звездите са на ваша страна!

ОЩЕ ОТ GRAZIA:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA