GRAZIA СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: 8-14 ЮНИ

Втората седмица на юни ни предоставя възможност за свежа перспектива, креативни занимания и още позитивни моменти...

ОВЕН Време е да се фокусирате върху емоционалното си състояние и да бъдете активни спрямо това, което ви кара да се чувствате добре в духовен аспект. Оставете зад гърба си болката и миналото, за да продължите напред, защото и тази седмица ще има поводи да си ги припомняте. От вас зависи доколко ще ги оставите да ви завладеят.

TЕЛЕЦ Обичате да говорите, но тази седмица ще се наложи да слушате. Помислете как да бъдете коректни спрямо хората, които разчитат на вас. Предприемете необходимите действия, за да сте сигурни в чистата си съвест и помнете, че любовният ви живот зависи изцяло от вас и вашите претенции. Добре е да сте наясно с този факт до средата на седмицата!

БЛИЗНАЦИ Използвайте силата и енергията, които имате, за да насочите вниманието си изцяло към онези аспекти от живота ви, които се нуждаят от тях. До края на седмицата ще се изправите пред изпитание, което ще постави под съмнение вашите ценности, но не и ако заявите себе си ясно, както правите по принцип.

РАК Подбирайте думите си внимателно, за да сте сигурни, че няма да останете разбрани погрешно. Имате нужда от комуникация и го осъзнавате ясно, така че в никакъв случай не се изолирайте и не позволявайте на интровертността си да вземе превес. Очаква ви специален уикенд!

42

ЛЪВ Ще се сблъскате с доста неяснота и несигурност. Въпреки това, и за момент не помисляйте да оставите назад уменията и възможностите си, защото определено ще има нужда да ги изведете на преден план. Сексуалната ви енергия в четвъртък е доста висока, така че не пропускайте да се възползвате от този факт.

ДЕВА Фокусът ви във втората седмица от юни е изцяло върху любовния ви живот. Имате доверие на партньора си, както и той на вас, но се замислете дали то е достатъчно за хармонията помежду ви. Отговорът може да ви изненада, но в никакъв случай не бива да ви плаши.

ВЕЗНИ Звездите съветват да бъдете внимателни, аналитични и възможно най-спокойни. Комуникацията между вас и останалите хора има нужда да бъде ясно изразена и разграничена, така че не се впускайте в прибързани заключения и все пак отделете време за себе си, защото го правите често, но не и така, както трябва наистина.

СКОРПИОН Винаги сте били любопитни, затова звездите ви съветват да отдадете вниманието си на нещо, което да вдъхне свежа перспектива на живота ви. Бъдете уверени в това, което знаете и можете, защото ще имате нужда да се заявите сериозно, а това изисква съответната доза увереност и самочувствие.

35

СТРЕЛЕЦ Тази седмица трябва да оставите мълчанието на заден план и да заявите себе си. Покажете на останалите, че принадлежите там, където сте и ако се наложи да влизате в конфликти, имате подкрепата на Марс да бъдете точни и категорични.

КОЗИРОГ Интуицията и съпричастността ви са вашите основни позитивни страни, така че ги използвайте като предимство. Седмицата предполага да бъдете активни и с отворено съзнание към света, за да сте сигурни, че нещата ще се случат по най-добрия възможен начин.

ВОДОЛЕЙ Не забравяйте малките неща! Оставете зад гърба си навиците, които ви пречат да постигате успехите, които имате предвид. Нуждата от финансова свобода е по-силна от всякога, така че работете в тази посока и внимавайте с изкушенията, които ви очакват зад всеки ъгъл.

РИБИ Вложете цялата креативност, самочувствие и сила, които имате, за да направите това, за което малко или много, не ви остава време. Не позволявайте на драмите в любовния ви живот да повлияят на всичко останало и смело вървете напред. Лятото е ваше!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA