GRAZIA СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: 22-28 ЮНИ

Звездите казват, че е време за креативно и любовно лято. Нямаме против!

ОВЕН Тази седмица ще се почувствате достатъчно смели да говорите открито и да заявите себе си така, както е трябвало да направите отдавна. Марс е планетата, която управлява вашия знак и до края на уикенда ще ви донесе още от необходимата енергия и мотивация.

TЕЛЕЦ Финансовата ви независимост е това, което ви спира да бъдете достатъчно уверени в себе си, но не и тази седмица. Венера ще се погрижи за този аспект от живота ви, вие обаче обърнете внимание на близките си приятели и всички хора, които определяте като скъпи.

БЛИЗНАЦИ От изключително важно значение е да изясните приоритетите си. Именно те ще ви помогнат да прекъснете лошия модел на живот, в който се намирате напоследък. До края на седмицата ще получите и интересна изненада, която ще ви покаже неочакваната личност на някои хора.

РАК Четвъртата седмица на юни ви предлага свежа перспектива по отношение на любовния ви живот. Напоследък избягвате дори сигурността, а Венера се движи целеустремено към вас и ви показва, че любовта е един от най-големите успехи, които може да постигнете. 

24

ЛЪВ Запомнете добре, че реалността, а не съвършенството е това, което останалите ще видят и оценят във вас. Важно уточнение както за любовния, така и за професионалния ви живот тази седмица, защото ще имате нужда от него в четвъртък. 

ДЕВА Марс влиза в зоната ви на любов и интимност тази седмица, и ви предизвиква да бъдете адаптивни и изобретателни. Нали знаете, че единственият начин да получите това, което искате, е като го кажете открито?

ВЕЗНИ Съсредоточете се върху малките неща, за да откриете мястото си в голямата картина. Кажете "сбогом” на това, което ви дърпа към миналото и запомнете, че не е задължително винаги да сте прави за всичко. 

СКОРПИОН Проблемите с увереността не са ви присъщи, но трябва да се справите с тях. Ретроградният Нептун ви помага да разберете, че не сте единственият човек на планетата, преминаващ през това. Именно тук се крие вашата истинска и значима страна. 

57

СТРЕЛЕЦ Нептун изисква от вас да покажете емоционалната си страна, която твърде често пренебрегвате за сметка на нещо друго. Какво още? Време ви е за почивка, така че се насладете на нея, защото ще трябва да се завърнете с нови сили към традиционното си ежедневие след това. 

КОЗИРОГ Във вторник ще трябва да направите важни емоционални избори, които биха могли да рефлектират върху здравето ви, така че бъдете внимателни. Имайте предвид, че границите, които често поставяте пред себе си, няма да ви помогнат.

ВОДОЛЕЙ Не влизайте в излишни конфликти или поне не без предварителна подготовка. Достойнството ви е в това да бъдете максимално отговорни към себе си и останалите, така че не позволявайте на никой друг да ви убеди в противното.

РИБИ Забавете темпото и се отдайте на почивката, която заслужавате. Без значение дали ще се отправите към морето или просто ще отделите малко време за себе си, помнете, че имате нужда от такива моменти, за да сте чувствителните, усмихнати и креативни персони, които сте по принцип.

Фотография: unsplash.com.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA