GRAZIA СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: 29 ЮНИ - 5 ЮЛИ

Преходът към лятото ни осигурява възможност за добро настроение и свежа комуникация с всички около нас.

ОВЕН Дръжте на своята увереност, която сте изградили през последните няколко месеца, защото ситуацията ще изисква от вас да го направите. Вървейки напред, от основно значение е да вземете предвид мнението на абсолютно всички, колкото и да ви е трудно да го направите. 

ТЕЛЕЦ Постигнахте по-голямата част от успехите, които някога сте имали предвид. Началото на юли ще ви предложи възможността да излезете от светлината на прожекторите и да преосмислете ценностите си - използвайте уикенда, за да обогатите себе си духовно и емоционално.

БЛИЗНАЦИ Макар обикновено да сте тези, които говорят, този път ще трябва да слушате. Трудно е да го направите, но приоритизирайте компромиса за сметка на хубавия и дългосрочен скандал. Звездите съветват да го направите, защото няма как резултатът да бъде положителен за вас.

РАК Романтичният ви живот е сравнително нестабилен напоследък, затова може би е време да му обърнете повече внимание. Не цялото си, но повече от това, което сте свикнали. Междувременно, тази седмица ще имате и опция да увеличите финансовото си състояние, което ще се отрази благоприятно на всички ваши намерения.

43

ЛЪВ Независимо дали става дума за любовния аспект от живота ви или за професионалния такъв, тази седмица ще получите заслужено признание за всичко, което сте направили. Често сте в търсене на смисъла, но без да осъзнавате, че той понякога се крие именно във вашата амбиция и желание за успех. 

ДЕВА Обичате да сте от полза на останалите и да им помагате в момент на нужда. Точно това ще изискват близките ви приятели, затова се постарайте да бъдете насреща, вместо да се вглъбявате в личните си проблеми, които, признайте си, в повечето случаи създавате сами. Уикендът ви предлага специална възможност за релакс, така че не я пренебрегвайте!

ВЕЗНИ Колкото и странно да се чувствате, обстоятелствата се променят. Това важи и за любовния ви живот, който е в известен застой, защото фокусирате вниманието си върху всичко друго, но не и върху него. В първите дни на юли се опитайте да помислите за важните неща в живота - Сатурн, който влиза в Козигрог, ще ви помогне с тази задача. 

СКОРПИОН Внезапният прилив на енергия в края на юни ще ви донесе доста положителни резултати, които преследвате от известно време насам. Дръжте се зряло и отговорно, защото не е изключено да се сблъскате с провокативни личности - единствената им цел е да ви направят по-уверени и креативни. 

25

СТРЕЛЕЦ Достатъчно зрели сте, за да знаете, че невинаги е възможно да сте в центъра на внимание. Не обръщайте всяка тема лично към своя опит и помислете колко е важно това, което намирате за такова. Отговорът може да ви изненада, но със сигурност ще ви даде нова гледна точка, която е по-ценна от всичко останало. 

КОЗИРОГ Определено имате нужда от почивка, затова си дайте малко време off-всичко. Обърнете внимание на себе си и всичко, което усещате, че ви липсва. В четвъртък ще получите интересно предложение от стар познат. Помислете си добре дали си заслужава да дадете положителен отговор.  

ВОДОЛЕЙ Не забравяйте, че детайлите изграждат голямата картинка. Позволете на останалите да се изявят, защото винаги вие сте тези, които поемат инициативата. В първия ден на юли ще се наложи да вложите и малко усилия в отношенията с близките си хора. Хубавите неща стават с времето!  

РИБИ Тази седмица отново получавате творческия подвиг, който ще ви осигури нужния успех. Забравете хората и спомените, които ви пречат да продължите напред и поговорете с близките си хора за това, което ви притеснява. Няма как да продължите напред, ако винаги сте в миналото. 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA