3 неща, които да направите вечер, за да имате по-приятна сутрин

Често нямаме време за доста неща. С тези три прости стъпки ще имаме поне 10 допълнителни минути всяка сутрин!

Ако и вие сте от хората, за които сутринта преди 10 часа не се брои за сутрин, тези три полезни съвета със сигурност ще ви бъдат от полза...

Почистете имейла си. Може да го направите дори по път за вкъщи. Ако не шофирате, разбира се! Изтрийте всички мейли, които не са ви необходими, отговорете на тези, на които не сте успели. Направете го, за да може в момента, в който сте вкъщи, да се отдадете на чаша хубаво вино и любим сериал... или пък други приятни занимания.

57

Пригответе обяда и дрехите си. Това, разбира се, в случай че носите храна в офиса. Помислете какво може да хапнете, пригответе го от вечерта, за да може сутринта да имате допълнителни пет минути в компанията на ароматно кафе. Един огромен плюс към по-спокойната и успешна сутрин са и приготвените дрехи. Изгладете ги, подредете ги и ще знаете, че сутрин само трябва да ги сложите върху себе си, вместо тепърва да стоите пред гардероба и да се проклинате, че няма какво да облечете.

57

Телефонът, алармата и всичко останало. Ако ставате по едно и също време всяка сутрин, вероятно имате готова аларма, която само трябва да включите. Допълнете бутилката си с вода, уверете се, че портфейлът, ключовете и слънчевите ви очила са на мястото си, разходете кучето и подгответе децата за следващия ден. Последните две възможности са при наличието на... съответно, кучета и деца. Останалото е почти задължително. 

Фотография: unsplash.com.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA