Свежо лято в Родопите с Green Life Pamporovo Family Apartments

Пълноценна и вълнуваща почивка за цялото семейство!

Кристален въздух, простор, свежи горски плодове, ледени потоци... Ако това е част от представата Ви за идеалната лятна почивка, то Green Life Pamporovo Family Apartments е Вашето място. Тишината и спокойствието на местността изцяло ще Ви откъснат от забързания ритъм на големия град, а красивата природа и неповторимата атмосфера на Родопите са безспорни. Планината е известна със своята магичност, а легендите за нея са безброй.

4

Комплексът е вдъхновен от богатството на естествената среда на една от най-впечатляващите български планини. На територията му ще разполагате с уелнес център, BBQ зона, еко парк и, разбира се, безкрайни планински пътеки.

Можете да наемете студио или апартамент с една или две спални. На каквото и да се спрете, помещенията са изпълнени така, че да кореспондират със заобикалящата природа – просторът е гарантиран. Апартаментите са оборудвани с всичко необходимо за пълноценна ваканция, а питателната закуска ще идва до вратата ви всяка сутрин.

57

Възможностите на Пампорово са многобройни – като започнем от пешеходен преход до връх Снежанка или Чепеларе и стигнем до разнообразни велопреходи с различна трудност. Ако пък сте търсачи на забележителности, Чудните мостове, обсерваторията в Рожен, Момчиловата крепост са само част от десетките възможности в района.

457

Неповторими са гледките от именитите родопски села. А изкачването до Орлово гнездо ще запомните завинаги. След умората от туристическите преходи ще усетите още по-силно уникалния вкус на специалитетите, приготвени от местните баби. Посетете Green Life Pamporovo Family Apartments и развихрете въображението си. Защото, както казва Дж.  Р. Р. Толкин – „Не всеки, който се скита, е изгубен”. 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA