GRAZIA СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: 20-26 ЮЛИ

Звездите рядко имат толкова хубави новини наведнъж, но, хей, лято е. През лятото всичко е по-хубаво!

ОВЕН Дойде времето да се забавлявате! Тази седмица не трябва да правите абсолютно никакви компромиси с личното си настроение и това на компанията ви. Добре е да изясните баланса между професионалните и личните си ангажименти, най-вече за ваше лично успокоение

ТЕЛЕЦ Химията ви с човека до вас никога не е била толкова силна и сексуално изразена, така че не пропускайте да се възползвате от този факт. Гмурнете се надълбоко във всички фантазии, които някога сте имали, останалото може да почака.

БЛИЗНАЦИ Комуникационните ви умения са във върхова форма, но тази седмица ще се наложи да ги докажете. Опозицията Луна-Марс ще ви помогне да задавате правилните въпроси, за да получите необходимите отговори, така че да може и вие да имате един прекрасен и изпълнен с приятни емоции уикенд.

РАК Преразгледайте емоциите си и помислете дали те ви помагат с всичко, което правите или точно обратното. Помислете дали именно те не ви пречат да осъществите и представите си за любовния ви живот, ако изобщо имате такива в главата си в момента.

24

ЛЪВ Започва вашият сезон и е време да осъществите дългочаканите си цели. Намерете баланса между вглеждането в детайлите и разбирането на цялостната картинка, така че да може да се справите по-лесно. Помнете, че всичко зависи изцяло от вас! Толкова е просто.

ДЕВА Определено имате нужда от почивка, така че се пригответе да вземете малко време за себе си. Преди това да се случи, помислете от какви взаимоотношения имате нужда в живота си, за да елеминирате тези, които не ви помагат с абсолютно нищо в положителен аспект.

ВЕЗНИ Готови сте на много за близките си хора, помислете дали те биха направили същите неща за вас. Не позволявайте емоциите да ви завладеят и се подгответе за много огън в спалнята. Добре е да знаете, че се очаква от вас да го запалите. Останалото, казват, е история.

СКОРПИОН Винаги обмисляте всичко в професионалния си живот, а тази седмица най-накрая ще можете да се похвалите с конкретни резултати. Единственото, което се изисква от вас, е да запазите самообладание и да бъдете здраво стъпили на земята.

578

СТРЕЛЕЦ Време е да научите много нови неща, които ще помогнат не само за професионалното, но и за личностното ви развитие. Склонни сте често да се поставяте в центъра на внимание, сега е време да се дистанцирате и да изясните онова, което често остава на заден план. 

КОЗИРОГ Тази седмица ви предизвиква да се откажете от контрола и да позволите на останалите да водят. Помнете, че всеки има своите несъвършенства и никой не очаква от вас постоянно да загърбвате личните си позиции за сметка на нещо друго. Обърнете внимание на приятелите си и избягайте за (поне един) морски уикенд.

ВОДОЛЕЙ За вас цялото лято е пълно с любов! Готови сте да бъдете уловени от Купидон и да се насладите на една романтична, гореща и изключително страстна връзка, която да ви остави без думи. Няма нужда да правите нищо, достатъчно е да се освободите от задръжките си. Тази седмица ви поднася възможността на сребърен поднос!

РИБИ Поговорете с хората, на които имате доверие. Отношенията с близките ви хора може да ви предоставят няколко напълно нови перспективи, без изобщо да знаете, че се нуждаете от тях. В края на седмицата Марс идва, за да ви напомни, че е време за почивка. В никакъв случай не пренебрегвайте тази звездна насока.

Фотография: unsplash.com.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA