Това са най-ревнивите и контролиращи знаци в зодиака

Ясно е, че всеки има своите моменти, затова се питаме - възможно ли е астрологията да има отговор и на този въпрос?

Димитър Андонов
Димитър Андонов 20 август 2020

В даден момент от живота си всеки обича да държи контрола в свои ръце. Разбира се, нормално е, когато това се случва в нормални граници и не граничи с обсесия, която останалите трудно биха разбрали.

Вероятно ще се изсмеете, ако кажем, че звездите имат отговор и за този аспект от живота ни, тъй като, в крайна сметка, те са навсякъде, но се оказва, че според датата на раждане, някои зодии имат по-доминантен характер и са по-склонни да бъдат ревниви.

841

Във всяка връзка несигурният и уязвим партньор е доста вероятно да диктува какво може или не може да прави другият човек. Въпреки че изглежда да го правят от любов и обич, притежателността е тясно свързана с ревността. Ясно е, че всички зодиакални знаци имат различни начини да покажат своята любов и обич, но има три, които са доста склонни да не разбират разликата между грижовната и чистата притежателност.

ТЕЛЕЦ Имайки предвид същността си, повечето представители на зодия Телец са доминатни. Тяхното контролиращо отношение произтича от нуждата им да имат стабилен и сигурен живот, в който могат да бъдат 100% уверени. Това са хора, които рядко имат лоши намерения, но просто трудно намират правилните думи и моменти, за да изразят себе си.

5415

ДЕВА Колкото и рационални и практични да са Девите, те често имат чувство за ревност и притеснителност. Тъй като те държат емоциите си под повърхността, властността им често излиза навън под формата на случайни изблици на гняв. Представителите на зодията са твърде любезни, за да заявят директно какво искат от човека до себе си, затова често го правят чрез намеци. 

СКОРПИОН Изключително страстен зодиакален знак. Скорпионите са известни с това, че отдават цялото си сърце и душа на връзката, в която се намират. Те обаче очакват същото от партньора си и може да се държат доста странно и дори неприятно с хората, неотговарящи на техните очаквания. Не е ли с всеки така, в по-малка или по-голяма степен? 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA