GRAZIA by the Pool: Летните емоции продължават и този уикенд!

Очакваме ви на 23 август, за да се заредим с още летни емоции и слънчево настроение.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 21 август 2020

Може все още да не сте стигали до плажната ивица или пък, и вие като нас, вече да сте го направили и все още да чувате звуците на морските вълни в главата си. Единственият проблем е, че сте в големия град, а лошото настроение и скуката дебнат зад ъгъла...

Именно заради това, а и за да си припомним, че въпреки всичко, лятото все още е тук, и този уикенд ви каним да се присъедините към нас за парти край басейна.

Очакваме ви на второто ни събитие GRAZIA by the Pool тази неделя (23 август) в комплекс Aquabankya, за да се заредим с още летни емоции и слънчево настроение за седмици напред!

557

За всички, които обичат да четат списания под чадъра, ще имаме много от най-интересните ни броеве. За всички, които обичат да печелят награди, ще имаме специално колело на късмета със страхотни изненади, осигурени специално от GRAZIA, Fa и Frutino. Пропуснахме ли да споменем страхотните им коктейли, разхлаждащи дори и най-горещите дни?

Доброто настроение ще бъде гарантирано и от нашите партньори от TRESemmé, които обещават да направят деня ни още по-красив и вълнуващ! 

Повече информация за събитието ще откриете в официалната ни Facebook страница. Очакваме ви тази неделя, нека изпратим август подобаващо! 

GRAZIA BY THE POOL:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA