Съвети за по-добър секс от звездите. Да, наистина имат такива!

Ще оставим Ева Лонгория, Клои Кардашиян и Хайди Клум да ви споделят сами...

Димитър Андонов
Димитър Андонов 23 август 2020

Докато някои звезди дори не искат да разкрият имената на децата си, други не се притесняват да говорят за всичко. В това число влиза и сексът - тема, която сме свикнали да коментираме рядко. Преди известно време си зададохме въпроса трябва ли всичко, което се случва в спалнята (или кухнята, или самолета) да остане тайна? Според Ева Лонгория, Клои Кардашиян, Хайди Клум и всички други звездни дами по-долу, определено не.

https://www.instagram.com/p/B_2iRKfplpI/

Емили Ратайковски: "Доверието е много важно и няма как да бъдете интимни за никяго, ако не се чувствате добре в собствената си кожа. Мисля, че всички можем да се съгласим, че когато момиче или момче изглежда уверено в начина, по който се облича и движи, няма нищо по-секси от това." 

https://www.instagram.com/p/B5qG7KLhC5i/

Джена Дюън: "Мисля, че всички жени трябва да продължават да вълнуват себе си. Хората винаги питат какво правим за мъжете си. Не всичко е за тях. Бельото, което купувам, не е задължително за него. То е за мен. Ако се чувствате секси, значи няма никакъв проблем." 

https://www.instagram.com/p/CDhFowNAXQN/

Лили Райнхарт: "Идеята, че сексът ще бъде еднакъв с всички - това е погрешно схващане. Така се почувствах, когато загубих девствеността си, бях изненадана какво е сексът. След това идва друг човек и е напълно различно. Всичко се променя с партньора, който е до теб."

https://www.instagram.com/p/B_xZt73pN8V/

Ева Лонгория: "Не се наслаждавах на секса, докато не започнах да мастурбирам. Преди това наистина не бях сексуална. Купих си първия вибратор сравнително късно. Жалко, че не го открих по-рано. Сега дори го избирам като подарък. Най-добрият такъв, който мога да дам на всички приятелки е оргазъм."

https://www.instagram.com/p/CB6gRTSBQwm/

Клои Кардашиян: "Вярвам в мръсните приказки. Общуването по време на секс е необходимо, а всъщност смятам, че говоренето на мръсотии е секси. Ако моят човек не говори, не съм развълнувана. Как трябва да знам дали се чувства добре?"

https://www.instagram.com/p/CDb4XM4FBod/

София Вергара: "Никой не може да бъде секс бог всеки ден, а всеки, който го казва, лъже. Преди носех стари тениски, сега се обличам с хубави пижами. Не е лошо да се чувстваме комфортно и секси едновременно."

https://www.instagram.com/p/B-chIKNJbuc/

Хайди Клум: "Хубаво е да се постараете, да правите неща извън нормата. Някои хора са по-експериментални в леглото, а други са по-скучни. Ако сте диви и луди, покажете тази своя страна, за да може човекът до вас да разбере, че от време на време сте малък дявол." 

https://www.instagram.com/p/CDpc9wspRqp/

Кристина Агилера: "Понякога да правя секс с партньора си е чудесен начин да изпусна парата в края на тежък работен ден. Не съм момичето, което ще бъде твърде уморено. Мисля, че всяка жена трябва да се отпусне и да си позволи да бъде доволна в спалнята."

https://www.instagram.com/p/CECIYa2DL2T/

Рита Ора: "Когато имате партньор, трябва да правите това, което той иска. Задоволете го и той ще направи същото за вас. Всеки има въображение и може да бъде поне малко креативен." 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA