GRAZIA СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: 14-20 СЕПТЕМВРИ

Седмичният хороскоп на GRAZIA е тук, за да ви разкаже всичко за последната седмица от лятото.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 14 септември 2020

ОВЕН Не крийте чувствата дълбоко в себе си, споделете ги с хората, които трябва да ги чуят. Помислете как може да промените настройката си към света, за да се справите с трудните ситуации. Четвъртък е чудесен ден за начало на нови и вълнуващи проекти!

ТЕЛЕЦ В началото на седмицата ще искате да бъдете заобградени от хората и местата, които пазят ревностно нежното ви сърце. Новолунието в Дева точно преди уикенда ще защити вашата уязвимост и ще ви покаже, че има как да осъществите дори най-смелите си мечти.

БЛИЗНАЦИ Гласът ви има значение, така че го използвайте. Подбирайте думите си внимателно и бъдете откровени спрямо всичко, което се случва. Не е изключено да получите интересно предложение в средата на седмицта, помислете добре дали си заслужава.

13

РАК Отделете време за себе си, защото имате нужда от такова. Новолунието в Дева в четвъртък ще ви помогне да мислите по различен начин за комуникацията, така че използвайте момента, за да говорите. Или поне с тези хора, които заслужават част от времето ви. 

ЛЪВ Обичате лукса и скъпите неща, но това отразява ли се добре на финансовата ви независимост? Отговорът по-скоро клони в отрицателна посока, така че бъдете нащрек за евентуални опасности, които по принцип сте склонни да избягвате. Важно е!

ДЕВА Новолунието във вашия знак в четвъртък е моментът да изразите най-смелите си мечти. Оставете зад гърба си страха и перфекционизма, за да осъществите всички сценарии, които сте имали като визия в главата си. Така или иначе, нещата зависят само от вас.

ВЕЗНИ Бъдете внимателни и прагматични, склонни сте да размивате граници, което обърква най-близките ви хора. Важно е да помислите и за любовния ви живот - Луната и Венера имат конкретен отговор на вашите мисли и намерения, достатъчно е да му обърнете внимание. 

55

СКОРПИОН Шансовете ви за успех в професионален план тази седмица са повече от големи! Изразете ангажираността си и не обръщайте внимание на дребните конфликти, които може да ви попречат. Поговорете с приятели и бъдете откровени за всичко, което се случва в живота ви.

СТРЕЛЕЦ Възможно е да промените перспективата си, не се страхувайте от развитието на ситуацията. Какви са вашите намерения? Планирайте целите си и направете първите си стъпки за осъществяването им, но запомнете, че има немалко хора, с които да се координирате.

85

КОЗИРОГ Усещането, че животът ви е разхвърлян, е напълно нормално. Това е така, защото сте готови да го подредите, дори и да не го осъзнавате. Новолунието в Дева ще ви наставлява, така че забравете предубежденията си и гледайте само напред.

ВОДОЛЕЙ Любовта е във въздуха! Най-накрая се намирате в период със силно изразени сексуалност и интимност, достатъчно е да осъзнаете дали те открили правилният човек, с когото да ги въплътите в ежедневието си. Отговорът е важен!

РИБИ Всичко е в детайлите. Склонни сте да обръщате внимание на малките и понякога незначителни неща, което в повечето случаи е ваш плюс. Тази седмица обаче е важно да запомните, че няма нужда да се вглеждате прекалено много, за да постигнете желаното.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA