GRAZIA СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: 21-27 СЕПТЕМВРИ

Любов за всички представители на зодия Овен, успех за тези под знака на Козирог и проницателност за Стрелците. Какво още?

Димитър Андонов
Димитър Андонов 21 септември 2020

ОВЕН Любовта е във въздуха! Сезонът на Везните предполага един много романтичен месец както за тях, така и за вас. В превод: време е да изясните положението на любовния си живот и хората, които имат място в него. Търсете истината, дори да ви се струва неудобна. 

ТЕЛЕЦ Тази седмица от изключително важно значение е да бъдете последователни в действията си. Необходимо е да правите компромиси и да разбирате перспективата на останалите, така че не се вглъбявайте единствено в собствената си гледна точка.

БЛИЗНАЦИ Меркурий ви предизвиква да обърнете внимание на здравето си - уверете се, че правите всичко възможно. В края на работната седмица е важно да покажете, че вярвате в постиженията си, тъй като отлично знаем, че има хора, които са готови да решат, че не разполагате с такива.

587

РАК С настъпването на есента у вас се появява желанието за преживявания, които ви карат да се чувствате спокойни, сигурни и като у дома си. Креативният тласък, който Меркурий ви дава в началото на седмицата, е всичко, от което се нуждаете, за да успеете и да бъдете себе си. 

ЛЪВ Използвайте думите си внимателно и оставете възможност на останалите да изразят своето виждане за нещата. Знаем, че обичате да прикривате емоциите си, но човекът до вас има нуждата да му покажете, че наистина държите на него.

ДЕВА Подгответе си финансова стратегия, защото този месец ще имате нужда от такава. За вас Меркурий е подготвил усъвършенстване на комуникационните умения, които, от своя страна, ще ви помогнат да четете между редовете и да постигате завиден успех.

ВЕЗНИ Време е да помислите какви искате да бъдете и какво място имате в света. Особено чувствителни сте около рождения си ден, но това е напълно нормално. Поговорете с партньора си и изяснете приоритетите си. Те може да са всичко друго, но не и тези, които сте предполагали.

57

СКОРПИОН Правите много неща, затова е добре да си дадете почивка. Подредете мислите си и поставете граници там, където е необходимо. Нещата по принцип са доста по-прости отколкото изглеждат, уикендът идва, за да ви го докаже и накара да бъдете по-открити в намеренията си.

СТРЕЛЕЦ Обърнете внимание на мечтите и чувствата си, които понякога задържате в себе си. Важно е да го направите, ако искате да продължите напред с нови сили. Понякога сте с впечатлението, че знаете всичко, но не е лошо да помислите дали наистина е така.

57

КОЗИРОГ Компетентността ви е очевидна и хората над вас са я забелязали. Професионалното ви развитие е поставено на пиедестал тази седмица, при това така, че да съчетаете полезното с приятното. Най-важното? Да не се доверявате на хора, които някога са ви предавали!

ВОДОЛЕЙ Имате нужда да погледнете към далечните хоризонти - прочетете книга, запишете се на курс, посетете музей. Обърнете внимание на нещата, кото ви носят проницателност и брилятни идеи. Достатъчно умели сте, за да ги накарате да проработят.

РИБИ Истината е важна, дори да я достигнете по трудния начин. Придайте ново значение на интимността в живота си и на хората, които я карат да бъде точно това, което е. Цените любовта и красивите преживявания, покажете го през уикенда!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA