GRAZIA СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: 5-11 ОКТОМВРИ

Любов, професионални възможности и любопитни перспективи. Добре дошли във втората седмица на октомври!

Димитър Андонов
Димитър Андонов 05 октомври 2020

ОВЕН Вложете цялата си енергия в проектите, за които по принцип не ви остава време. Възможно е един от тях да ви осигури голям успех, но имайте предвид, че трудно ще се справите с всичко сами. Потърсете подкрепа от близките си приятели, насреща са, за да ви я дадат. 

ТЕЛЕЦ Често сте в търсене на общ език с партньора си. Сега е моментът да изясните всичко, което оставяте на заден план. Открийте дали има нещо или някого в миналото, което ви пречи да продължите напред. Важно е да го разберете! 

БЛИЗНАЦИ Обичате да се показвате и да говорите, понякога дори повече, отколкото трябва. Тази седмица бъдете здраво стъпили на земята, колкото и трудно да изглежда. Справедливостта е една от най-висшите ценности, не забравяйте този факт!

53

РАК В даден момент всички се вглъбяваме в собствената си гледна точка. Координирайте своята с тази на останалите и изискайте те да направят същото за вас. Продължавате да обръщате гръб на любовта. Може би не е лоша идея да помислите защо го правите.

ЛЪВ Обърнете внимание на детайлите, за да разберете голямата картина. Не пренебрегвайте семейството и близките си приятели, защото те могат да ви дадат нова перспектива, която да трансформира начина, по който виждате всичко.

75

ДЕВА Сряда е денят от седмицата, който да използвате за разрешаване на всякакви конфликти. Забравете дребните скандали и подходете с дипломатичност и аналитична мисъл. До началото на уикенда ще сте готови за секс маратон, така че се възползвайте от намеренията на Меркурий! 

ВЕЗНИ Емоционалната безопасност винаги е била ваш основен приоритет. Марс и Плутон ви помагат да я откриете, а до четвъртък ще осъзнаете, че е важно не само да получавате, но и да давате. Каквото и да означава това за вас!

СКОРПИОН Сега е моментът да се освободите от лошите си навици и да станете нова, по-смела и по-любопитна версия на самите себе си. Марс ще ви помогне да го направите в петък, когато единственото, изискващо се от вас, е да гледате напред.

СТРЕЛЕЦ Разширете хоризонтите си, Меркурий е тук, за да ви покаже правилният път. Истинският такъв, а не този, който имате в главата си. Не се противопоставяйте на всичко, поне веднъж се оставете на течението. 

46

КОЗИРОГ Дойде времето да предефинирате разбирането си за власт. Какво означава тя за вас? Бъдете амбицирани, но и реалисти. Заобиколете се с хора, които да ви помогнат с тази нелека задача! 

ВОДОЛЕЙ Уран е на разположение, за да ви осигури кариерният успех, за който мечтаете дълго време. Лидерската позиция ви отива, а промяната - още повече. Говорете с хората около вас и не оставяйте нещо неизяснено. 

РИБИ Направете нужните промени в живота си, за да вървите напред така, както винаги сте мечтали. Любимият ви човек е насреща, а ако все още не сте го открили, имайте предвид, че есента ще промени това. Много, много скоро! 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA