Какво ще ни донесе ретроградният Меркурий този път?

Днес навлизаме в период на ретрограден Меркурий. Първо правило: НЕ ИЗПАДАЙТЕ В ПАНИКА!

Димитър Андонов
Димитър Андонов 14 октомври 2020

Животът ни претърпя няколко доста интересни промени през 2020-а, а сега отново навлизаме в период на ретрограден Меркурий. От днес до 3 ноември ще трябва да се справим с класическите космически сблъсъци, които сме свикнали да приемаме с крайна доза фатализъм. Спокойно, няма поводи за чак такова притеснение! И понеже знаем, че обичате да сте подготвени, помагаме ви да бъдете нащрек.

Ето знаците, които ще бъдат под най-голямо влияние на Меркурий...

БЛИЗНАЦИ Меркурий е вашата управляваща планета, Близнаци, така че този път може да ви удари доста по-силно в сравнение с другите зодиакални знаци. Ежедневието ви ще стане много забързано, разхвърляно и трудно за организиране. Вместо да се опитвате да изпреварите звездите, сега е време да отстъпите един ход назад и да приоритизирате вашето здраве и спокойствие. Планирайте внимателно и старателно, не правете нещо, без да го обмислите два пъти!

68

ДЕВА Деви, внимавайте с всичко, което правите. Обръщайте внимание на детайлите, тъй като сега, повече от всякога, ще бъде лесно да пропуснете важна информация или да разберете погрешно това, което другите се опитват да ви кажат. Не е изключено да кажете неща, за които да съжалявате и да бъдете всичко друго, но не и предпазливи. А трябва!

СКОРПИОН Ретроградният Меркурий ще предизвика малка личностна криза, която да ви увлече в емоционални мисли за миналото. Важно е да останете здраво стъпили на земята и да се опитате да не правите неща, които ще ви предизвикват да се притеснявате как другите гледат на вас. Ключът към оцеляването е именно в самоувереността, но е важно да бъде премерена, иначе нещата тръгват в друга посока.

А това са знаците, за които периодът ще бъде приятен...

РАК Ретроградният Меркурий най-накрая ще предложи перспектива за любовния ви живот. Отдайте се на различни вълнуващи преживявания, които да напомнят за страстта, споделена с любим човек. Със сигурност няма да е най-лесната задача, но изпълнението ѝ ще бъде приятно, стига да се освободите от предразсъдъците си.

875

ЛЪВ За вас периодът на ретроградния Меркурий ще бъде наистина страхотен! Готови сте да кажете "сбогом" на уязвимостта си и да се сбогувате с всякакви неща от миналото, които ви пречат да бъдете себе си. Най-накрая ще имате време да се превърнете в звездата на купона и отново да бъдете в центъра на внимание, където по принцип се чувствате най-комфортно. Прекарвайте повече време с приятелите и семейството си!

РИБИ По-добре не се придържайте към всичките си планове и разбирания, защото, така или иначе, няма смисъл. Вместо да се фокусирате върху дестинацията, този път мислете за пътуването - в буквален и преносен смисъл. Периодът на ретроградния Меркурий ще ви запознае с нова страна на самите вас, която определено трябва да оставите по-често да излиза на преден план. Ще ви изненада, но и очарова!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA