GRAZIA СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: 26 ОКТОМВРИ - 1 НОЕМВРИ

Последните дни от октомври са тук. Ето какво е добре да имате предвид...

Димитър Андонов
Димитър Андонов 26 октомври 2020

ОВЕН Обърнете внимание на грешките, които сте допускали в любовното си минало, за да се уверите, че няма да ги повторите и в сегашните си взаимоотношения. Пълнолунието в Телец ще ви помогне да го направите!

ТЕЛЕЦ Малките неща понякога наистина правят голяма разлика. Подхождайте с внимание към всичко, с което се заемете и в никакъв случай не оставяйте останалите да повлияят на мнението ви, колкото и да са близки.

БЛИЗНАЦИ Бъдете готови да покажете кои сте и какви са точните ви цели. Винаги търсите заобиколни начини да го направите, помислете дали в точно този ваш подход не правите грешка. Отговорът може и да ви изненада!

48

РАК Свържете се на по-дълбоко емоционално ниво с приятелите си, дори те да не изглеждат готови да го направят. Семейството винаги е било важно за вас, така че обърнете внимание на близките си хора и им покажете, че ги цените. Много!

ЛЪВ Тази седмица на преден план за вас е професионалният успех и всичко, което той контролира в живота ви. Бъдете открити и с хората в личния си живот, те искат да внесете ясна представа за чувствата и емоциите си.

84

ДЕВА Пълнолунието в Телец тази седмица ще ви помогне да погледнете на нещата с нова перспектива. В сряда получавате възможност да подобрите финансовото си състояние, така че не я пропускайте. Дори да трябва да отделите повече време за работа!

ВЕЗНИ Уикендът ще бъде адски неустоим и секси. Всъщност цялата е повече от прекрасна за вас, стига да бъдете честни и откровени с любимите си хора. Не е никак трудно, така че го направете!

СКОРПИОН Помислете дали вътрешните ви стени към света не пречат да постигнете онова, за което мечтаете от доста време. В това число влиза и любовния ви живот - сближете се с настоящия си партньор или сложете край на връзка, която знаете, че вече окончателно е приключила.

СТРЕЛЕЦ Повече от важно е да спрете да мислите, че сте прави по всеки един въпрос. Не само че не е така, но може да обидите и хора, които не искате. В нощта на Хелоуин Венера и Меркурий ви предизвикват да се забавлявате на макс, така че го направете!

158

КОЗИРОГ В четвъртък ще получите почти неустоимо предложение, което сте чакали дълго време. Помислете дали осъществяването му си заслужава, особено ако това означава да се откажете от нещо, което намирате за важно.

ВОДОЛЕЙ Дълго време сте на мнение, че трудно ще откриете човек, на който да поверите сърцето си с всичките му минали болки. Меркурий смята да промени гледната ви точка в края на седмицата, така че бъдете внимателни... и отворени към флирт.

РИБИ Имате потенциала и амбициите да осъществите дори най-смелите си мечти, но не го правите. Дали не е защото не сте наясно с тях? Пълнолунието в Телец този път е във вашата зона на комуникация, така че ще получите нужния отговор.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Фотография: unsplash.com. 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA