Зодиите, които просто са създадени един за друг

Може ли датата на раждане да определи кой е човекът, с когото да прекараме остатъка от живота си?

Димитър Андонов
Димитър Андонов 01 ноември 2020

Любовта в никакъв случай не е лесна, особено когато разчитаме на това да открием перфектния човек, с когото да прекараме остатъка от живота си. Няма нужда да питаме звездите, защото те вече са го направили.

СКОРПИОН + ВЕЗНИ Връзката между Скорпион и Везни спокойно можем да определим като един от най-романтичните дуети в зодиака. Писано е на представителите на тези зодии да бъдат заедно, защото чисто енергийно, те са еднакви. И двата знака са невероятно авантюристични, винаги в настроение за приключения и изживявания, които ще ги накарат да се чувстват добре.

КОЗИРОГ + РИБИ Каквото и да се случва между представителите на Козирог и Риби, те винаги ще намират път eдин към друг, защото са хора, които винаги търсят аналитично и логично обяснение за всичко около себе си, което пък прави разрешаването на проблемите помежду им лесно, а поддържането на огъня в спалнята - случващо се с абсолютна лекота.

57

БЛИЗНАЦИ + ВОДОЛЕЙ Тези зодии знаят точно какво искат и не се страхуват да направят всичко необходимо, за да го получат. Те са готови да сложат граници, когато нещата не се стичат според тяхната представа, но първо ще направят всичко възможно, за да я осъществят. Вместо да се преструват, че всичко е наред, те ще обмислят и невъзможното, за да изчистят проблемите и да дадат път на романтиката.

ДЕВА + ВЕЗНИ Дълбоката вътрешна връзка непрекъснато извежда на преден план любовта между хората, родени през септември и октомври. Те са в състояние да преодолеят дори най-лошите препятствия, защото на първо място поставят приятелството, а след това любовния живот и всичко останало. Освен това, не се страхуват да се изразяват открито и да заявяват ясно онова, което ги дразни. 

ЛЪВ + СКОРПИОН Лъвовете и Скорпионите са идеални едни за други, защото са изключително прозрачни във взаимоотношенията си и не се страхуват да комуникират с останалите. За тях истинската връзка е изпълнена с любов и страст, а нещата се случват така, както би трябвало да се случват. Комуникацията е основният ключ към успеха, а професионалните им амбиции (в повечето случаи общи) винаги са на преден план.

86

БЛИЗНАЦИ + РАК Химията между тези два знака е почти нереална. И двамата целят да превърнат живота си в произведение на изкуството и са абсолютни мечтатели, които измежду хаоса и творческата организация, винаги са на едно мнение. Простата истина е, че те са в състояние да дадат на другия пространство да следва мечтите си, а подкрепата е задължителна.

ДЕВА + БЛИЗНАЦИ Простата истина е, че те знаят как да накарат връзката да работи. Те са готови да се отдадат на другия човек напълно, колкото и голям да е страхът им от това да останат с разбито сърце. Представителите на тези зодии са готови да поемат риска, но в повечето случаи са достатъчно силни, стига да има някой, който да им напомни, че си заслужава.

487

ЛЪВ + РИБИ Не можем да кажем, че в тази връзка няма да има безкрайни конфликти, защото ще е лъжа. Истината е обаче, че те просто са предназначени един за друг, на чисто по-дълбоко емоционално ниво. Именно различията им ги правят по-фокусирани върху живота и благополучието на другия. Тук важи с пълна сила клишираното разбиране, че противоположностите се привличат, защото те трудно биха могли да се отделят един от друг.

ВОДОЛЕЙ + КОЗИРОГ Отношенията между Водолей и Козирог започват именно с приятелството, в което те се чувстват абсолютно пленени от компанията на другия и усещат нуждата да дадат шанс на връзката да проработи с течение на времето. Успехът им е воден именно от желанието на първо място да разчитат на себе си, а след това и на останалите, а любовта им е като виното - все по-хубава с годините.

ТЕЛЕЦ + РАК Тези два знака от зодиака може да преминат през всичко и накрая винаги да излязат победители от ситуацията, защото каквото и да се изпречи на пътя им, те притежават необходимата емоционалност, креативност и аналитичен подход, за да го преодолеят заедно. Тук нещата, ръководени от звездите, просто работят и се случват перфектно. Поне в повечето случаи.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Фотография: unsplash.com, pexels.com 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA