Видими решения за невидимите проблеми

Това, което е невидимо за очите, е видимо за Ariel.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 04 ноември 2020

Замисляли ли сте се какво представляват дрехите за вас? Начин да изразите индивидуалността си и да се отличите от тълпата? Хоби? Забавление? Какъвто и да е отговорът, за повечето от нас чистите и изпрани дрехи са нещо, което приемаме за даденост.

За съжаление, много хора в България гледат на дрехите по съвсем различен начин. За тях набавянето на нови и чисти дрехи е поредната трудност в ежедневието им и често са принудени да обличат стари, замърсени, захабени, чужди дрехи, както и такива, които не са им съвсем по мярка, особено децата в неравностойно положение.

57

Чистите дрехи са от изключително значение за поддържането на добра хигиена, но също така са отговорни и за самочувстието ни. Невидимите замърсявания по дрехите се натрупват във времето, привличат повече мръсотия и водят до носенето на нехигиенични дрехи.

Знаете ли, че до 70% от петната по дрехите ни са невидими за очите? Те се причиняват от пот, себум и други замърсявания, идващи от кожата ни, които проникват в дрехите, натрупват се в тъканите и водят до нехигиенично пране. Ariel Allin1 PODS +Oxi ефект има нова изключителна технология, наречена Purezyme™, която изпира в дълбочина и премахва дори невидимите петна.

857

Чистите дрехи ни карат да изглеждаме и да се чувстваме красиви и уверени. Понякога ни носят необходимото самочувствие, за да се справим с предизвикателствата на деня. Има семейства, които не разполагат с перална машина у дома, което затруднява подготовката на децата с чисти дрехи за училище и дори може да е причина за тяхното отсъствие.

Ariel вярва, че чистите дрехи спомагат за цялостния начин, по който човек се развива и възприема себе си. Когато човек се чувства уверен, в дрехите, които носи, вече е една крачка напред в постигането на целите си. Освен това нашето здраве и безопасност са най значимите ни приоритети.

Затова, тази есен, Ariel Bulgaria обединява усилия с Kaufland Bulgaria, за да осигури чисти дрехи на деца в неравностойно положение.

За всяка покупка на Ariel PODS от магазин на Kaufland в периода 28.09. - 29.11.2020 г., Ariel ще дари сумата от 20 000 лв. в полза на Български Червен кръст за закупуване и подсигуряване на нови и чисти дрехи за 500 деца в неравностойно положение.

7

Заедно можем да направим повече!

Избирайки Ariel, вие не само се доверявате на единствения перилен препарат, който изпира дори и невидимите замърсявания, но и оказвате реално и пряко въздействие в живота на най-нуждаещите се деца на България. Защото това, което е невидимо за очите, е видимо за Ariel!

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA