GRAZIA СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: 9-15 НОЕМВРИ

Тази седмица е пълна с горещи сексуални преживявания и вълнуващи перспективи по отношение на финансите.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 09 ноември 2020

ОВЕН Всички ретроградни системи, преминаващи през вашия знак, приключват в петък, така че най-накрая ще имате нужните инерция и мотивация да продължите напред с преследването на мечтите си. Новолунието в Скорпион ще поиска вашата визия за интимността, не избягвайте неудобните разговори с партньора си. 

ТЕЛЕЦ Време е за дълбоки разговори и взаимно разбирателство. Марс ще ви помогне да се освободите от предразсъдъците си, а краят на седмицата ще ви предостави възможност за най-вълнуващия и романтичен уикенд с човека до вас от доста дълго време насам. Какво по-хубаво?

БЛИЗНАЦИ Добре е да се фокусирате върху всичко, с което сте се захванали, за да пропуснете евентуалния шанс да се провалите. Обърнете внимание и на себе си, защото това е единственият шанс да се заредите положително, особено в края на седмицата, когато ще се очаква да дадете максимума.

47

РАК Споделете смело вътрешния си свят и случващото се в него. Имате нужната амбиция, както и увереност, за да се заявите с достойнство, така че използвайте момента. Приятелите ви са насреща с атрактивно предложение, което да върне значимостта на връзката ви, така че помислете дали не е добре да го приемете. 

ЛЪВ Сега е моментът да приложите всичко, което някога сте научили, за да постигнете магически резултати. Новолунието в Скорпион в края на седмицата ви кара да се фокусирате върху семейството. Помислете какво означава то за вас и кои са хората, носещи това усещане в живота ви. Ще разберете защо е важно да го направите! 

87

ДЕВА Главоболието от ангажименти изчезва, защото тази седмица е повече от страхотна за вас. Фокусирайте се върху вътрешния си мир, докато новолунието в Скорпион поставя акцента върху вашата зона на интимност и силно управлява сексуалните ви желания. За нищо на света не ги оставяйте на заден план.

ВЕЗНИ Мразите да сте в центъра на внимание, но понякога просто се налага. Любовните ви отношения в момента може да се усещат като бойно поле, помислете кой е редно да направи компромис. Фокусирани сте върху ценностната си система, финансите и връзката между тях - понякога тя е по-невидима, отколкото предполагате.

СКОРПИОН Използвайте думите си внимателно, за да обясните какво имате предвид и да поискате онова, за което мечтаете от известно време. Последните няколко месеца имахте възможността да се усъвършенствате, така че покажете всичко, което сте усвоили като умение. Каквото и да означава това за вас!

СТРЕЛЕЦ Доверието ви към останалите се променя с течение на времето, така че внимавайте с кого общувате на ежедневна база. Добре е да помислите дали все още не носите спомените за нещо или някого от миналото си. Възможно е именно те да ви пречат да бъдете най-добрата възможна версия на себе си. Звучи клиширано, но ретроградният Марс ще ви покаже, че е така.

47

КОЗИРОГ Време е да изясните всички евентуални проблеми със семейството си. Направете го, защото знаете отлично, че не сте от хората, които обичат да задълбават в излишни конфликти, особено когато става дума за такива с близки хора. В това число влизат и приятелите ви, които определено искат повече активност от ваша страна. Излезте от черупката си!

ВОДОЛЕЙ Амбицирани сте да постигнете определен финансов и кариерен успех, което е чудесно. Помислете кои са хората, с чиято помощ бихте могли да го направите, както и какво ще се изисква от вас. Имате нужните знания и умения, само внимавайте с хората в обкръжението си. Не всички са такива, каквито изглеждат.

РИБИ Винаги сте се страхували от промяната, но тя е неизбежна. Започнете с такава в мисленето и сърцето си, за да продължите напред с по-интелигентна и адекватна гледна точка. Имате визия за бъдещето, както и смелост да я осъществите. Не оставяйте страхът да ви попречи.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA