Звезди, които вярват в звездите

Мнозина отричат астрологията, но не и следните популярни личности

Невена Дякова
Невена Дякова 10 декември 2020

Анджелина Джоли практикува "будистка" астрология

Шърли Маклейн има Астро секция на сайта си

Лейди Гага се страхува от Ретрограден Меркурий

Лейди Ди се допитвала до звездите за връзката си с Чарлз

Камерън Диас е редовен посетител в кабинета на астролога

Астролог предупредил Нанси за покушението над Рейгън

Нанси & Роналд Рейгън

Астрологията се оказва ключов помощник по време на престоя на Нанси и Роналд Рейгън в Белия дом. В изключително любопитната биографична книга Where’s The Rest of Me (заглавието е заимствано от реплика от най-добрия филм в кариерата на Рейгън по данни на критиката - Kings Row) 40-ият американски президент споделя, че двамата със съпругата му почти ежедневно се консултират с астролог за лични цели. Нанси дори получила предупреждение за потенциална опасност от астрологичен консултант преди покушението над мъжа й от 30 март 1981 г., в което Рейгън бива прострелян пред хотел Washington Hilton в столицата Вашингтон. Мнозина опоненти на президента намекват, че бившият държавен глава често отлагал или съгласувал политически решения на базата на астрални карти, той самият никога не признава публично този факт.

68

Камерън Диас

Секссимволът на 90-те Камерън Диас е един от най-ревностните почитатели на астрологията след холивудските величия. Твърди се, че от години актрисата е редовен клиент на световноизвестната астроложка Сюзън Милър и често се среща с дамата, за да научи какво крие бъдещето за нея в личен и кариерен план.

57

Анджелина Джоли

Следейки от години публичните изяви и личния живот на Анджелина Джоли, едва ли ще изненадаме някого с твърдението, че актрисата е дълбока поклоничка на астрологичното знание, което прилага както на дневна база, така и когато й предстоят важни житейски решения – като коя роля в продукция да приеме или отхвърли? Слуховете говорят, че продуцентите дори съгласуват датите на премиерите на филмите й с нея, за да съвпаднат с удачни за целта дни според астрологичната прогноза.

57

Принцеса Даяна

Чувствителна, интуитивна, прогресивна в мисленето си, Даяна – принцесата на народа, остава в историята като една от десетките популярните личности с доверие в силата на астрологичната прогноза. Известната астроложка Пени Торнтън неведнъж е споделяла, че принцесата на Уелс се е обръщала с молба към нея за изготвяне на астрална карта. Тези й търсения са особени актуални в най-проблематичните периоди от брака й с Чарлз, когато Даяна усилено търси отговори как да овладее и премине отвъд конфликтните отношения със съпруга си.

54

Лейди Гага

Ексцентрична като визия, амбициозна във всеки свой проект, огнен Овен, Лейди Гага едва ли ще скандализира някого с факта, че е ревностна почитателка на астрологията. Твърди се, че певицата разполага с личен spiritual team, който я държи в течение за всеки Ретрограден Меркурий или друго важно придвижване на планетите, което би могло да окаже въздействие върху кариерата й. Гага дори планира датите на концертите и старта на турнетата си, консултирайки със специалист подходящите за началото им дни и периоди.

85

Шърли Маклейн

Живата кинолегенда Шърли Маклейн се занимава почти професионално с астрология, като дори посвещава секция от своя личен уебсайт на древната наука. Нейните лични гурута в света на астрологията са популярните консултанти по темата Сандра Хелтън и Клариса Бернхарт. Вдъхновена от тях и собствените си изследвания на материята, Шърли дори успява да издаде няколко книги, отразяващи духовните ѝ търсения.

57

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA