GRAZIA СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: 7-13 ДЕКЕМВРИ

Какво ни очаква в първата пълна седмица на декември? Ето отговорите!

Димитър Андонов
Димитър Андонов 07 декември 2020

ОВЕН Винаги сте в търсене на успеха, но рядко признавате, че неговата тайна се крие в споделеността. Както с близките ви хора, така и с колегите по пътя ви. Да, дори онези, които не понасяте. Трудно за приемане, но факт.

ТЕЛЕЦ Тази седмица фокусът ви е върху дълбоката емоционална връзка с всички ценни за вас личности. Любовната химия също е налице, но не забравяйте, че противоположностите се привличат. Има човек наблизо, който е готов да ви го докаже.

БЛИЗНАЦИ Правете само предварително добре обмислени избори. От съществено значение е, защото грешните ходове са способни да ви повлияят психически, а определено нямате нужда от това в момента. И го знаете отлично!

68

РАК Вижте баланса между детайлите и голямата картинка. Излъчвате увереност и сексапил, това е страхотно. Разбира се, хората го забелязват. Не пропускайте да им докажете, че си заслужава. Всяка една секунда. Уикендът обещава зашеметяващ секс маратон!

ЛЪВ Не бъдете прекалено твърди към себе си, дори в моментите, когато нещата не се получават според планираното. Всеки има несъвършенства, но и всеки има поне един човек в живота си, правещ точно тези моменти най-съкровените на света. Открили ли сте вашия?

57

ДЕВА Помислете добре на кого можете да се доверите. Отговорът на този въпрос определено може да ви изненада, но е необходим, особено преди началото на уикенда, когато ще се наложи да комуникирате с различни хора с още по-различни интереси.

ВЕЗНИ Отделете известно време за развитието на връзката си. Добре е да го направите, ако човекът до вас е този, който бихте искали да виждате в дългосрочен план. Удоволствието е удоволствие, но имайте предвид, че гледните точки също са различни. И понякога изненадващи. 

СКОРПИОН Знаете отлично стойността си, но понякога ценностната ви система е тотално разбъркана. Приоритизирайте амбициите само тогава, когато наистина си заслужава да го направите. Имате сила и увереност, както и някой да ви покаже правилния път. Какво чакате?

СТРЕЛЕЦ Позволете си да бъдете чувствителни. Правите го рядко, но сега е повече от необходимо. Доверете се на интуицията си, никога не е била по-точна. Уикендът е вълнуващ и романтичен, в абсолютен синхрон с цялата седмица. 

57

КОЗИРОГ Общуването е на заден план в личния ви живот, но не и тази седмица. Подхождайте с уважение и интерес към случващото се в живота на семейството и близките ви приятели. Имате нужда от компанията им, макар и да е виртуална. Те от вашата също!

ВОДОЛЕЙ Задълбочете професионалните си взаимоотношения. Говорете открито с хората в близкото ви обкръжение и им покажете ясно, че могат да разчитат на вас. Понякога сте склонни да прибързвате със заключенията. Не е правилният подход към нещата!

РИБИ Какво ви кара да вървите напред? Отговорът на този въпрос ще ви накара да подредите ясно и конкретно целите си, дори самите вие да не поглеждате в перспектива. Романтиката е налице, за нищо на света не се отказвайте от нея. Но и за нищо на света на преигравайте.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA