Устойчив коледен Wish List

Няколко добри идеи за подаръци с мисъл

Кристина Гочева
Кристина Гочева 14 декември 2020

Ако тази година в усещането ви за Коледа и представата за подарък влиза идеята за малък, устойчив, еко-френдли или zero waste български бизнес, то с удоволствие ви срещаме с няколко любими представители на съзнателната идея, в чийто предложения сме убедени, че ще откриете и своя избор.

 

Коледна елхичка

Празничните дни идват с аромат на бор, без тъжни трупове край кофите за смет през януари и без пластмаса, събираща прах. Може да купите и след това да засадите, или да вземете под наем и после да върнете, за да оставите грижите на професионалистите. Идеята децата да порастват заедно с елхата, която ще бъде с вас няколко Коледи, е прекрасна и различна от общия консуматорски тон на празниците.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Празнична изненада 3 в 1

Три крафт български бранда събират усилия, за да ни зарадват със страхотната Self Care коледна кутия. Лимитирана серия от истински устойчиви подаръци, подходящи и за двата пола, събрани в две прекрасни кутии - "Glitter” и "Terra”. В тях ви очаква мека Shulka кърпа (40 см х 60 см), нежен сапун от MyLavanda и стопляща веган свещ от Glim & Glam, направени за вас със сърце и ръце.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by • Shulka • (@shulkashop)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Восъчни кърпи #BeeComeGreen

Ако търсите подарък, който да е функционален, биоразградим, и няма шанс да се дублира с други подаръци - подарете восъчни кърпи BeeCome Green. Те са екологичен заместител на домакинското фолио и намират практично приложение във всеки дом. Така ще направите подарък и на природата, защото допринасяте за намаляването на употребата на еднократна пластмаса.

 

восъчни кърпи

 

Коледен (не) венец и декорации

La Vita Semplice е второто Аз на Вера Георгиева, в което тя всеки ден опитва да опрости максимално уравнението на живота. И ни го доказва с лесни, но красиви форми и идеи. Като коледните декорации или венците, които освен, че може да използвате няколко сезона, с лекота излизат извън контекста на конкретния празник и заживяват нов живот в дома ви спрямо моментната емоция.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eстествен подБор

При OURHOOD всичко започва с ръчната изработка. Вероятно познавате част от емблематичните мебели и аксесоари, в които те влагат цялото си вдъхновение и внимание. Качествените, естествени материали, дават красиви, функционални и трайни решения, заредени с чувство и описващи прекрасно всичко, което излиза от ръцете на Яна и Любо. Коледните венци и декорации не правят изключение.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by OURHOOD furniture (@ourhood)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Лично за теб

2shirts правят тениски с послания по мярка. Освен безупречен печат върху органичен памук, който ако следвате правилните инструкции за употреба може да перете и обличате многократно без притеснения, ще получите материализиране на всички персонални желания в цвят и дизайн. Ако времето или липсата на креативност ви притиска, изберете от вече готовите многобройни тематични предложения.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 2shirts (@2shirtsbg)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Истински мед

Полезен и универсален подарък, чиято сладост ще зарадва малки и големи. 100% качествен мед с доказан произход, с който подкрепяте каузата на пчелите и пчеларския занаят в България. Подарете здравословна и значима сладка емоция, събрана в три различни буркана мед (всеки по 450 гр.), ръчно изработени дървена щайга и бъркалка, специални коледни етикети, сертификат за подкрепа на българското пчеларствo и безплатна доставка.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

 

 

 

 

 

 

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA