4-те зодии, които се влюбват най-лесно

Да, има такива. И, да, може да сте сред тях, дори да не очаквате.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 07 януари 2021

Влюбването е нещо особено. Говорим си за него, преживяваме го, разочароваме се и така в същия ред, докато не открием правилния човек. И докато го направим, вече започваме да гледаме старателно наталната му карта, асцендентите и всичко останало, което би могло да ни подскаже това ли е заветната любов. Астрологията има отговор за всичко. И, да, има няколко зодии, в чийто характер бързото влюбване е просто кодирано.

85

ОВЕН Първият знак от зодиака е и най-бързият измежду всички, в това число влиза и влюбването. Търпението не е най-силната им добродотел, затова действат смело, необмислено и по този начин често привличат вниманието на неправилните хора. Импулсивният им и своенравен характер не е положително качество в романтичен план, но какво да направим? Любовта невинаги има логика.

РАК Представителите на тази зодия имат впечатляващата способност да се влюбват лесно и да убедят себе си, че наистина са срещнали правилния човек, дори когато не са се сблъскали с такъв за една вечер. Емоционални са, влюбени в идеята да бъдат влюбени и често подхождат с чувствата преди разума, но пък това ги прави истински обект на желание. 

57

ЛЪВ Изненада! Лъвовете са сред най-доминиращите знаци в зодиака, но страстта им със сигурност пречи на това да подхождат аналитично към случващото се в любовен план. Осъзнават своя чар, използват го явно и се влюбват лесно - със същата тази лекота, с която вие може да се влюбите в тях. Почти заразно.

РИБИ Не е пресилено да наричем Рибите безнадеждни романтици. Те виждат доброто във всеки и се влюбват до уши, още преди да са опознали човека, превърнал се в потенциален обект на желанията им. Простата истина е, че гледат света през розови очила и не искат да загубят романтичния си ентусиазъм, дори когато виждат, че той им пречи да мислят трезво.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA