GRAZIA СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: 18-24 ЯНУАРИ

Какво ни очаква в предпоследната седмица от януари? Вижте в седмичния хороскоп на GRAZIA!

Димитър Андонов
Димитър Андонов 18 януари 2021

ОВЕН Пригответе се за голяма промяна, която обещава да промени живота ви към по-добро. За да може това да се случи, доверете се на ценностите и хората, за които сте сигурни, че ще помогнат. Седмицата е посветена именно на страстта към познатото. Не пропускайте нито една възможност!

ТЕЛЕЦ Сезонът на Водолей за вас започва с мотивация, амбиция и силни лидерски умения. Знаете кои сте и какво искате да направите, така че желаният голям успех не е никак далеч във времето. До края на седмицата ще изясните и един от големите проблеми в любовния си живот. Подходете към решението му най-вече със спокойствие.

БЛИЗНАЦИ Често променяте мнението си по дадени въпроси, но тази седмица е от изключително голямо значение да държите на собствените си виждания. Знаете, че понякога нещата се случват по трудния начин, но в повечето случаи, защото не сте наясно с амбициите и нужното да ги превърнете в реалност. Така е, нали?

57

РАК Докато се опитвате да балансирате абсолютно всичко в живота си, Марс и Уран ви напомнят да не забравяте, че любовните взаимоотношения понякога са основният източник на вдъхновение. Използвайте сексуалната си енергия до началото на уикенда, когато най-накрая ще се мотивирате да осъществите онова, което искате от дълго време.

ЛЪВ Знаем, че не е лесно да се доверите на хора, които не познавате добре, но има такива, които са готови да ви помогнат, при това без да очакват нещо в замяна. Имаме предвид, че тази седмица е добре да не обръщате гръб на всички свои контакти, особено когато говорим за работата в екип.

45

ДЕВА Останете здраво стъпили на земята, защото това е единственият начин да не загубите истинската си връзка със света. Последните няколко седмици може и да са били объркани, но тази обещава да ви донесе здрава организация, вълнуващи любовни моменти и финансова печалба, някъде около четвъртък.

ВЕЗНИ Следвайте сърцето си, ако наистина искате да успеете. Разкрийте мислите и емоциите си пред хората, готови да ги оценят. Така не само ще успокоите съзнанието си, но и ще може да се отдадете на заслужена почивка през уикенда. Преди това обаче помислете точно колко голямо място заслужава любовния ви живот.

СКОРПИОН Сатурн е във вашия знак и логично ви предизвиква да бъдете нежни и уязвими. Не обичате да представяте себе си така, особено когато трябва да се върши работата, но вложете тези емоции в нея и резултатът трудно може да се окаже неуспешен. Особено ако споделите вижданията си с няколко любими човека във вторник!

СТРЕЛЕЦ Сега е моментът да опитвате нови неща, колкото и неудобно да се чувствате при изпълнението им. Влезли сте в зоната си на комфорт и категорично отказвате да я напуснете - не е нещо непременно лошо, но със сигурност не и онова, за което често сте склонни да мечтаете. Действайте смело! 

5485

КОЗИРОГ Преосмислете финансовите си стратегии така, че да сте сигурни във вземането на най-правилното решение. Разбира се, то може да не изглежда такова в очите на другите, но моментът да се откажете от влиянието на чуждото мнение върху психиката ви, никога не е бил по-подходящ.

ВОДОЛЕЙ Често оставате на заден план и оставяте другите да поемат контрола. Не и този път! Не и ако наистина искате да направите промяна. Работата в екип е важна за всички аспекти от живота ви, включително и любовния. Не мислете, че всичко е наред, просто защото не комуникирате помежду си.

РИБИ Обичате да постигате своето чрез конфликти. Замислете се дали това е верният път, тъй като отлично знаете, че емоционалността ви със сигурност често играе ролята на недостатък. Поставете граници, където е необходимо и в никакъв случай не ги преминавайте, ако очаквате същото от останалите.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA