Какви промени да направите в любовния си живот тази година?

Отговорът отново идва от Нейно Величество астрологията.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 24 януари 2021

Нали знаете как астрологията често е приемана за свръхсила? Ако се допитвате до нея редовно, то със сигурност е добре да имате предвид това, което има да ви каже за любовните преживявания в следващите 12 месеца.

57

АКО СТЕ ЗЕМЕН ЗНАК... /Телец, Дева, Козирог/

Оставете миналото в миналото. Научили сте най-важните уроци и това е страхотно. Ако искате любовният ви живот да бъде в добра форма, не се страхувайте да оставите зад гърба си хората и поведенческите модели, които просто не работят. Сега е времето да порастнете и да спрете с безсмислените сравнения "преди-сега”. Отървете се от старите си навици  и вярвания, за да може неоправданите очаквания да не изглеждат като най-голямото разочарование на света. Имате ново Аз, покажете го на света, очакват ви интересни неща в романтичен план.

57

АКО СТЕ ВЪЗДУШЕН ЗНАК... /Близнаци, Везни, Водолей/

Излезте извън зоната си на комфорт и направете нещо различно. Ще усетите как се превръщате в по-експериментални персони и имате нужда да опитвате новости. В никакъв случай не залагайте на традиционния си подход към срещите и любовта, защото успехът ще ви избяга точно на финалната права. Покажете на останалите кои сте в действителност, за да сте сигурни, че ще бъдете разбрани и приети така, както го заслужавате. Разбира се, няма да е лесно, но опитът е несравним.

57

АКО СТЕ ОГНЕН ЗНАК... /Овен, Лъв, Стрелец/

Бъдете честни относно чувствата си. Изразете ясно онова, което искате, защото това е единственият начин да го получите. Без значение дали взаимоотношенията ви с даден човек са непринудени или сериозни, няма вариант лицемерието да бъде нещо положително. Склонни сте да бягате надалеч, ако усетите, че нещата се движат с по-бързо от вашето темпо. Научете се, че страховете и предизвикателствата са нещо нормално за всяка връзка и е по-добре да ги изкомуникирате с партньора, вместо да се криете. Така ще станете не само по-добри половинки, но и хора. Два заека с един куршум, нали?

57

АКО СТЕ ВОДЕН ЗНАК... /Рак, Риби, Скорпион/

Не се страхувайте да бъдете уязвими. Имате репутация на малко резервирани по отношение на любовта и хората, на които я раздавате. Това е нормално. Позволете си да се чувствате комфортно в кожата си. Особено полезно е за дългосрочни връзки, каквито често търсите. Не е имало по-подходящ момент да се отдадете на емоционалността си, а едновременно с това тя да бъде и ваш плюс. Изправете се срещу неоснователните си страхове и разберете, че всеки има уявзвима страна, дори да не я показва. Така нещата в романтичен план, включително и секса, ще станат много, много по-добри.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Фотография: Unsplash.com. 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA