GRAZIA СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: 25-31 ЯНУАРИ

Изпращаме последната седмица от януари с готовност за вълнение и... един ретрограден Меркурий.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 25 януари 2021

ОВЕН Пълнолунието в Лъв в четвъртък ви предизвиква да мислите и действате радикално. Кажете истината, дори на хората, които не са готови да я чуят. Сбогувайте се с миналото и нещата от него. И под "неща", имаме предвид всички бивши, незаслужаващи място във вашето настояще.

ТЕЛЕЦ Сега е моментът да координирате взаимоотношенията си с останалите и да разберете, че не е задължително контролът да бъде във ваши ръце. Ретроградният Меркурий започва именно от вашия знак, провокирайки ви да търсите истината. Не тази, която искате да чуете, а тази, която трябва да чуете.

БЛИЗНАЦИ Какво научихте през последните три месеца? Сега е моментът да го приложите по най-добрия възможен начин. Останалите ще забележат тези малки подробности в увереността ви, така че няма нужда да се изтъквате. Поне не сега, защото често обичате да го правите.

67

РАК Меркурий навлиза във вашия знак, готов да промени любовния ви живот. Често избягвате неудобните решения, когато става дума за романтика, и това със сигурност е позитивна стъпка напред. Уверете се, че имате правилния човек, преди да я направите. 

ЛЪВ Някои проблеми от миналото може отново да намерят място в ежедневието ви. Лесният начин да се справите с тях е като веднъж завинаги осъзнаете, че склонността към носталгичните усещания е особен вид емоция, който рядко е от ваша полза.

57

ДЕВА Инициирайте промяна. Бъдете отворени към новото и различното, колкото и непознато да е то за вас. Експериментите са полезни не само за професионалния, но и за личния ви живот. Знаете какво имаме предвид, така че не се страхувайте да го изпълните. 

ВЕЗНИ Венера и Плутон пораждат особени емоции във вас, така че не се притеснявайте да позволите на чувствителността си да излезе на преден план. Разбира се, този модел на поведение няма да ви бъде дългосрочен сътрудник, но ако има нещо, което можете добре, то е да бъдете себе си.

СКОРПИОН В четвъртък ви очаква труден и същевременно важен разговор. Подходете с аналитична мисъл и съчувствие, за да сте сигурни, че ще постигнете успех. Нужно е да го направите, ако искате да продължите напред, още повече по правилния начин.

СТРЕЛЕЦ Тази седмица е по-добре да останете извън светлината на прожекторите и да слушате останалите. Направете го, за да избегнете всякакви евентуални недоразумения, тъй като другите често са склонни да интерпретират нещата по свой собствен начин. Точно както самите вие.

57

КОЗИРОГ Искате да се чувствате в безопасност с човека до вас. Така ли е наистина? В случай че отговорът е положителен, пълнолунието в Лъв ще ви вдъхнови да направите положителна промяна и да изразите откровено желанията си, каквито и всъщност да са те. 

ВОДОЛЕЙ Освободете се от всички лоши навици. Онези, които знаете, че не са ваш плюс, но въпреки това намират място в ежедневието ви. Ретроградният Меркурий, който започва в края на седмицата, ще ви ги покаже. Не се опитвайте да ги игнорирате, както често правите с всичко важно.

РИБИ Разчитайте на приятелите си. Те са хората, с които да споделите всичките си идеи, емоции и преживявания. Често обаче предпочитате да се затворите в черупката си и да не излизате от нея известно време. Тази седмица изглежда да е такава, но помислете дали има смисъл и, най-вече, нужда.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA