GRAZIA СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: 8-14 ФЕВРУАРИ

Седмицата на любовта започна, но какво можем да очакваме от нея? Отговорът е в седмичния хороскоп на GRAZIA!

Димитър Андонов
Димитър Андонов 08 февруари 2021

ОВЕН Усещате, че приятелите ви липсват? Потърсете нови начини, за да се свържете помежду си, колкото и трудно да изглежда. Новолунието във Водолей в четвъртък пък ви предизвиква да разширите хоризонта и да започнете да гледате по-далеч от носа си. Сега е моментът!

ТЕЛЕЦ Големият успех в професионален план за вас идва точно в средата на февруари. За да го постигнете обаче е добре да бъдете безстрашни и конкретни в дългосрочните си намерения. Нагласите, които ще ви осигурят желаното, са наистина важни. Както и хората около вас.

БЛИЗНАЦИ Рядко се случва да сте несигурни, така че помислете каква би била причината за това. Имате свободата да изследвате възможностите си, за да сте сигурни, че вървите по правилния път. А кой е той наистина? Венера и Юпитер ще ви го покажат до края на седмицата.

57

РАК Колкото и банално да прозвучи, най-романтичната седмица от февруари за вас ще бъде посветена на любовта. Новолунието във Водолей ви носи нови перспективи по отношение на интимността, сексуалността и автентичното общуване, така че не се страхувайте да развихрите въображението си и да покажете кои сте наистина. 

ЛЪВ И за вас любовта е във въздуха! Изразете всичките си романтични желания, защото имате доверие на човека до себе си. Ако към момента такъв липсва, Меркурий ви съветва да потърсите хора далеч от вашия тип. Защо? Защото може да се окаже, че вашият "тип" е грешен.

57

ДЕВА Венера и Юпитер ви показват, че сега е време да обърнете нужното внимание на здравето си. Бъдете внимателни и адекватни. Междувременно, не правете необмислени ходове, защото шансът да сбъркате е доста голям. Не се стресирайте излишно, тъй като няма да бъде от полза.

ВЕЗНИ Няма нужда да се извинявате за грешките си, особено тези, които сте направили преди доста време. Поговорете с човека до вас, за да изясните евентуалните недоразумения и да продължите напред по най-добрия възможен сценарий. Никой не е казал, че ще бъде лесно, но е добре да се случи скоро.

СКОРПИОН Помислете кои са хората, на които имате доверие и с които се чувствате в безопасност. Разбира се, че имате достатъчно примери да подкрепите разбиранията си, така че не се отдавайте на прекалена емоционалност, особено за моментите в началото на седмицата.

СТРЕЛЕЦ Напоследък Меркурий и Венера ви предизвикаха само да слушате, но тази седмица ще може да задоволите любопитството си със смислени диалози и комуникация. Бъдете активни и адекватни, без обаче да забравяте, че прекалената инициативност рядко е добре приета.

57

КОЗИРОГ Страхотно е, че винаги търсите практичния аспект на нещата, с които се занимавате. Замислете се дали това е правилният подход, тъй като понякога просто оставате разочаровани. Седмицата изглежда чудесно, а уикендът носи със себе си истински секс маратон.

ВОДОЛЕЙ Това е месецът на вашия рожден ден! Да, имаме предвид, че генерално ще бъде страхотен. И, да, не е имало по-подходящ момент да осъществите всичко онова, което сте искали в последно време. Макар че сме в ретрограден Меркурий, за вас звездите носят само и единствено късмет.

РИБИ Хей, крайно време е да спрете с негативното мислене и всичко онова, което ви пречи да бъдете щастливи. Замислете се дали това не сте самите вие, вглъбени в "малките", но незначителни неща. Отговорът вероятно няма да ви изненада. Новолунието във Водолей ще помогне с останалото.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Фотография: unsplash.com. 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA