Супер е да си сингъл на Свети Валентин!

Защото лесно може да се заемеш с всяко едно от заниманията в списъка ни.

Невена Дякова
Невена Дякова 13 февруари 2021

За влюбените Свети Валентин е още една дата от календара, в която се отделят значителни суми за пътешествия или вечери за двама, за луксозни подаръци и цветя, за шоколад и скъпо шампанско, за ефирно бельо и т.н. и т.н. Един от събралите най-много клишета в същината си празници обаче може би отдавна не е толкова романтичен колкото си мислим, а бремето да го празнуваш, просто защото си във връзка, понякога е повече от досадно.

Ако все пак не сте, не страдайте, че няма да получите балон във формата на сърце, букет от 101 рози или бонбониера с белгийски шоколад. Погледнете от светлата страна, която ще ви подари още една вечер само за вас, в която може да наваксате с книга, да си пуснете любим филм, да си вземете вана с чаша вино… Ако пък кипите от енергия, опитайте някое от следните предложения на GRAZIA.

Направете нещо, което бившият ви не харесва

Прекарайте цял ден в мола, ако ви се пазарува, купете си от любимата си здравословна храна, сложете за разходка навън онова тъмно червило, което според него става само за нощен клуб, гледайте романтични комедии или последния епизод на Star Wars, който бил прекалено Disney, за да се хареса на мъже!

Dark lipstick

Посетете непознато място в града

Отидете някъде, където никога по-рано не ви е оставало време да посетите и където по всяка вероятност нямате спомени с бивш. Потърсете интересни групи в социалните мрежи, посветени на малко познати исторически сгради, архитектурни паметници и ги посетете, за да си отснемете красив кадър за IG.

Купете си цветя

Не за да ви е купил някой, а за да аранжирате най-свежата и естетична ваза в дома си. Декорирането им е изкуство, което може да ви увлече и загуби часове в ароматно ухание и красота.

VD Flowers

Рисувайте

Няма значение, че не можете да рисувате! Никой няма да ви кара да пресъздадете човешка фигура като ренесансов художник. Рисуването обаче ще се убедите е един от най-успокояващите творчески ритуали и подобно медитация ще ви накара да забравите за лошите мисли, особено ако се чувствате сами в Деня на влюбените.

Drawing

Обмислете идеята за домашен любимец

Никой няма да ви обича по-безусловно от куче, гарантирам! А да имате котка не означава, че ще останете стара мома или ерген… Присъствието на животно в дома запълва празнина, за която не сте предполагали, а грижата за него, ще ви дистанцира от постоянното вторачване в ситуацията: защо само аз не съм срещнал/а още любовта?

Pets

Пригответе си паста

… или всякакъв друг тип храна, с която може здраво да се оплескате, ако сте във fine dining ресторант или на първа среща. Да си сингъл понякога означава също да няма кой да преценя косата, облеклото, поведението ти и дали говориш прекалено високо на публично място.

Pasta

Планирайте пътуване

Проучете начини и оферти за отдавна отлагана, но мечтана дестинация. Един свободен ден, посветен на нещо от бъдещето, което със сигурност ще ви направи щастливи, е повече от добре оползотворен.

Planning a trip

Пуснете лотариен билет

На който не му върви в любовта, може да му провърви с 6-те числа от ТОТО-то, нали?

Lottery

Фотография: Profimedia и unsplash.com

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA