Зодиите, които доста често не държат на обещанията си

Не им се сърдете, защото изглежда, че вината наистина е в техните звезди.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 20 февруари 2021

Още от деца сме научени, че обещанията се дават, за да бъдат спазвани. Не за да може човекът от другата страна да ни остави намира и да продължим напред с дневния си ред, включващ само онова, което намираме за важно.

Всички обаче знаем, че изпълняването на обещанията е доста по-трудно от тяхното даване и докато има хора, които правят всичко възможно, за да докажат себе си, съществуват и такива, които дават празни обещания, само и само за да избягат от определена ситуация. Може ли звездите да ни продиктуват кои са те? Изглежда, че отговорът е "да".

57

ОВЕН Хората, родени под този знак, дават обещания, но без да се замислят за това как ще ги осъществят. Те са спонтанни, отворени и рядко разглеждат всички възможни аспекти, преди да пристъпят към каквото и да било.

ВЕЗНИ Те обичат да угаждат на хората и искат винаги да бъдат добри в очите на останалите. Това е страхотно, стига да не дойде онзи момент, в който са обещали да направят нещо за най-добрите си приятели, а са всичко друго, но не и на разположение.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ГОЛЕМИЯТ ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2021

57

СТРЕЛЕЦ Стрелците са добри хора, които дават обещания с намерението да ги спазят. Често обаче остават вглъбени в собствените си проблеми и забравят за уговорките, изведени на преден план. Точно тук се крие причината за тяхното понякога некоректно отношение.

ВОДОЛЕЙ Представителите на тази зодия често дават обещания, за да получат нещо в замяна. Ако искат нещо от вас, те ще ви свалят всички звезди, без изобщо да се замислят, че бихте могли да се почувствате наранени след това.

РИБИ Рибите изпитват силното желание да помагат на всички и затова често се оказват с повече дини, отколкото всъщност биха могли да носят. Те не искат да разочароват, затова винаги са пълни с обещания, които не успяват да изпълнят, просто защото времето не е безкрайно. 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA