Всички най-красиви AIRBNB местенца в света на едно място!

Този профил ще ви пренесе на магични места и ще се превърне във вдъхновение за първото пътешествие след пандемията

Силвия Канин
Силвия Канин 24 февруари 2021

Пътуванията са най-любимото ни нещо, онова, което ни събужда за нови вдъхновяния, провокира ни, обогатява знанията ни и най-важното... прави ни истински щастливи. Пътуванията ни липсват и това, разбира се, не е новина за никого. Даже сякаш сме приели, че скоро може би няма да можем отново да се наслаждаваме на света както преди...

В търсене на онова гъделичкащо усещане, което предизвиква в нас красотата на непознатия голям свят, попаднахме на място, което ни подарява шанса да се пренесем на безброй страхотни места. Инстаграм профилът @best_airbnb събира на едно място най-красивите възможни airbnb стаи, апартаменти и вили.

За ежедневно вдъхновение повече от половин милион последователи следват страницата, която ни запознава и с красиви хотели. И когато казваме красиви имаме предвид ТОЛКОВА КРАСИВИ, КОЛКОТО НИ Е ТРУДНО ДА СИ ПРЕДСТАВИМ. 

@best_airbnb е новият ни най-добър онлайн приятел, който определено ще ни съпътства в избора на локация за първото ни пътешествие след като пандемичната обстановка ни позволи да съберем куфарите. 

Под всеки красив пост има отбелязан хотела, локацията или онлайн адреса, на който да намерим повече информация за даденото място, цените и условията за настаняване. 

От романтиката на Италия, през екзотиката на Африка до заснежените Алпи, този профил е дефиницията на непрестанното скролване и like-ване.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA