GRAZIA СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: 15-21 МАРТ

Какво да очаквате тeзи дни? Верните отговори идват в седмичния хороскоп на GRAZIA!

ОВЕН Отдайте време на своите нужди и нещата, които ви карат да се чувствате в хармония със света. Имате нужда да закрепите връзката си с останалите, тъй като често действате самостоятелно и не разбирате, че в повечето случаи е важно да мислите отборно.

ТЕЛЕЦ Направете нещата по различен начин. Освободете се от навици и ситуации в миналото, които вече просто не работят във ваша полза и използвайте времето си, за да се подготвите за предстоящото. Това важи с пълна сила и за любовния ви живот. Бъдете смели и откровени!

БЛИЗНАЦИ От известно време насам усещате, че има хора в живота ви, които просто не заслужават място в него. Най-накрая сте готови да поставите точка и да продължите напред. Експериментирайте с различни нови запознанства, определено имате нужда от свежа перспектива.

57

РАК Подкрепете приятелите си, когато имат нужда от вас. Не се притеснявайте да го направите безусловно, защото колкото по-скоро осъзнаете, че те са хората, на които можете да се доверите, толкова по-бързо ще разберете, че нещата наистина могат да се получат страхотно.

ЛЪВ Сега е моментът да поведете останалите и да покажете лидерските си умения. Излезте от зоната си на комфорт, мислете нестандартно и в никакъв случай не се поддавайте на непрежението, колкото и трудно да изглежда в моментите на самоосъзнаване.

57

ДЕВА Уран идва във вторник, за да нагорещи на макс страстите в спалнята. Гмурнете се дълбоко във фантазиите си, защото именно осъзнатата интимност може да ви накара да погледнете на живота по съвсем нов начин. Звучи плашещо, но е наистина необходимо, не мислите ли?

ВЕЗНИ Споделете всичко, което ви е на сърце. Не се притеснявайте да бъдете уязвими, макар често да избягвате точно това чувство. Преструктурирайте ежедневието си и осъзнайте, че нямате конкретен "тип" отношение към света и голяма част от него зависи от настроението ви.

СКОРПИОН Всеки иска да бъде най-добрата версия на себе си. Запомнете, че това няма как да се случи, ако все още носите белезите на миналото. Преустройте живота си така, че в никакъв случай да не се обвинявате за нещата, които сте или не сте направили. Няма смисъл да го правите.

СТРЕЛЕЦ Концентрирайте се. Обърнете внимание на детайлите, за да видите голямата картинка. Във вторник ще се усетите интересен прилив на енергия. Използвайте го, за да осъществите дългосрочните си цели и проекти, за които нямате известна смелост.

57

КОЗИРОГ Тази седмица посветете изцяло на радостта от общуването с останалите. Приятелите, колегите и семейството ви искат да сте близо до тях, така че направете всичко възможно да ги приоритизирате и да не забравяте, че сърцето е там, където е домът.

ВОДОЛЕЙ Емоционалната безопасност винаги е била особено ценна за вас, Водолеи! Изградете си навици за по-сериозна комуникация, когато усетите, че се чувствате застрашени. Умеете да използвате думите добре. Докажете го в сряда, тогава е правилният момент.

РИБИ Потърсете начини да обърнете внимание на себе си, докато се грижите за останалите. Сезонът на рождения ви ден започва съвсем скоро и е повече от важно да подредите приоритетите си. Защо? Вече знаете правилния отговор, не се страхувайте от него.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Фотография: pexels.com

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA