GRAZIA СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: 22-28 МАРТ

Какво ни очаква в първите дни на астрономическата пролет? Отговорът е в седмичния хороскоп на GRAZIA!

ОВЕН Във вторник ще се срещнете лице в лице с еднакви количества яснота и объркване. Задайте правилните въпроси, за да стигнете до верните отговори. Може да се наложи да преструктурирате част от ежедневието си, но не и преди да погледнете на нещата обективно.

ТЕЛЕЦ Свържете се емоционално с онези хора в живота ви, които просто споделят вашите виждания. Не е никак трудно, стига да оставите в миналото преживяванията и моментите, неспомогнали за това да оцените себе си и цялото си усещане за света.

БЛИЗНАЦИ Помислете какво искате в професионален план и споделете намеренията си напълно открито, особено пред хората, които биха могли да ви помогнат за тяхното осъществяване. Запазете автентичността си и ще бъде трудно да не постигнете желаното от вас.

57

РАК Подобрете взаимоотношенията си с хората, които означават много за вас. Достатъчно е да подходите с уважение и разбиране, а не да се вглъбявате в неразрешените проблеми. Дипломатични сте, особено подходящо умение за началото на понеделника.

ЛЪВ Общувате лесно с останалите, но не и когато се оставите еднократни случаи да повлияят на цялостната ви преценка за някого. Бъдете премерени в думите си, използвайте аналитичния си подход и в никакъв случай не позволявайте емоциите да изместят разума.

57

ДЕВА Тази седмица ще е добре да бъдете здраво стъпили на земята, особено в моментите, когато това изглежда като най-трудната задача на света. Венера насочва вниманието ви към живота в спалнята, така че не се притеснявайте да се отдадете на страстта.

ВЕЗНИ Не пребрегвайте рутината си, а потърсете връзката между ежедневните ви навици и цялостния успех. Възможно е да промените възгледите си, когато разберете, че причината за част от провалите се крие в предварителната нагласа.

СКОРПИОН Спрете сравнението с останалите и разберете, че перфекционизмът е всичко друго, но не и положително ваше качество. Интересно предложение в петък ще ви накара да погледнете на работните си ангажименти по различен начин, но бъдете внимателни.

СТРЕЛЕЦ На кого вярвате? Отговорете на този въпрос, за да продължите напред и усетите радостта от малките преживявания. Склонни сте да се затваряте вътре в себе си, понякога заради прекалено самочувствие. Разберете, че няма нужда да бъде така.

57

КОЗИРОГ Най-важното тази седмица е да останете концентрирани. Очакват ви много работни ангажименти и ще се нуждаете от време, за да ги осъществите. Динамиката ви кара да бъдете творчески настроени, така че ще успеете. Просто бъдете внимателни.

ВОДОЛЕЙ Не обичате да стоите в центъра на внимание, но понякога просто се налага. В понеделник този момент ще бъде за връзката с любимия ви човек, а до края на седмицата и на работното място, където ще трябва да дадете всичко от себе си в името на отбора.

РИБИ Измислете как да структурирате живота си така, че винаги да се чувствате в безопасност. Няма да е никак лесно, ако продължавате да задълбавате в излишните детайли и не погледнете цялостната картинка. Може би имате нужда от свежа перспектива? Идва във вторник!

Фотография: unsplash.com

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA