Какво очаква всички зодии през април?

Знаем, че сте любопитни, така че право към отговора на въпроса...

Димитър Андонов
Димитър Андонов 03 април 2021

Какво ни предстои в първия истински пролетен месец? Ето всички необходими отговори!

ОВЕН (21 март - 19 април)

Не забравяйте да се придържате към собствените си нужди, докато се съобразявате с тези на хората около вас. Добре е да правите жертви, но не и когато става дума за сметка на личните разбирания. През целия месец използвайте комуникативните си умения, за да постигнете желаните резултати. 

ТЕЛЕЦ (20 април - 20 май)

Април ви помага да разберете стойността си - както в работата, така и в личните отношения. Пазете се от връзки с изтекъл срок на годност и в никакъв случай не бъркайте лоялността с любовта. Не се притеснявайте да излезете от черупката си и да изследвате света. Не е имало по-подходящ момент да го направите.

57

БЛИЗНАЦИ (21 май - 20 юни)

Пандемията промени приоритетите ни, но вие продължавате да искате от всичко по много. Това не е лошо, защото може да го имате. Достатъчно е да намерите правилните думи, с които да изразите желанията си и да потърсите подкрепата на хората, които са готови да ви помогнат при осъществяването им.

РАК (21 юни - 22 юли)

За вас новият месец идва с вълнуващи проекти, които искате да осъществите от дълго време насам. В последните дни на месеца бихте могли да се сдобиете и с повече пари, което пък ще ви направи доста по-уверени. Пролетта винаги ви е действала добре. 

ЛЪВ (23 юли - 22 август) 

Обикновено сте прави, но не забравяйте, че възгледите ви се развиват, променят и взаимодействат с тези на останалите. Бъдете отворени към гледните точки на другите хора, защото това е начинът да откриете вдъхновението и правилния професионален път.

ДЕВА (23 август - 22 септември) 

Ако искате да направите промени във връзката си, април е най-подходящият месец. Нещата могат да станат малко по-емоционални, но отлично знаете, че колкото и да ги криете дълбоко в себе си, останалите винаги оценяват проявата на чувства. Разбира се, когато има смисъл от това.

ВЕЗНИ (23 септември - 22 октомври) 

Нормално е да сте най-щастливи, когато любовният ви живот е стабилен. Април ви носи точно това. Успоредно с оргазмите в леглото, сега е моментът да се съсредоточите върху кариерата и нещата, които осигуряват хармонията в иначе объркания свят.

75

СКОРПИОН (23 октомври - 21 ноември) 

Задайте си следния въпрос. Има ли причина да сте параноични или просто търсите неприятности? Спрете да се притеснявате за неща, които не можете да контролирате и просто действате смело. Интимността през април също е на ваша страна. Страхотно!

СТРЕЛЕЦ (22 ноември - 21 декември)

Гордостта ви е всичко друго, но не и положително качество. Бъдете по-отворени и осъзнати, ако искате да се задържите на върха. Април идва с куп интересни възможни, така че не се затваряйте, а комуникирайте с близките си. Тайната е в отборната игра.

57

КОЗИРОГ (22 декември - 19 януари) 

За вас това е най-горещият месец от годината. Сексуалната ви енергия никога не е била толкова силна, съответно скоро не е имало и по-подходящ момент любовта с партньора ви да е в перфектна форма. Не се страхувайте да експериментирате, още повече, ако сте сингъл.

ВОДОЛЕЙ (20 януари - 18 февруари)

Вашата задача за рамките на този месец е да откриете хармонията. Често не успявате да балансирате между всички ангажименти в живота си, което пък предизвиква излишен стрес. Пролетта е истински ново начало, стига да пожелаете да бъде такова. Нали?

РИБИ (19 февруари - 20 март)

Заслужавате романтика и горещ секс, Риби. Толкова е просто. Всички около вас го знаят, но вие продължавате да се борите с несигурността, която просто пречи на всичко. До края на месеца ще получите интересна финансова възможност. Преценете добре, преди да преминете към действие.

Фотография: unsplash.com.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA