Тези зодии лъжат често, когато са във връзка

Случва се представителите на тези зодии да имат различни виждания за "черно на бяло".

Димитър Андонов
Димитър Андонов 08 април 2021

Неслучайно всички казват, че честността е ключова за здравите и хармонични любовни взаимоотношения. Поддържайки именно нея, можем да сме сигурни, че освен брутално честни, бихме могли да бъдем и ужасно щастливи с човека до себе си.

На всеки обаче се случва да излъже. Понякога за нещо малко, друг път за нещо важно, но истината е, че в повечето случаи това е или за да има спокойствие във връзката, или за да се постигнат съответните цели. Както с милион други аспекти на екзистенцията, според звездите, зодиакалният знак има намеса в желанието ни да бъдем искрени.

Подчертаваме, че това не е абсолютната истина, а това, което диктуват висшите астрологични сили. Не забравяйте, че и те могат да грешат.

57

БЛИЗНАЦИ За да запазят взаимоотношенията си в мир, хората от тази зодия прибягват до непочтеност, най-вече по отношение на емоциите си. Ако нещо не е както трябва, не бива да се страхувате да го споделите на глас.

РАК Случва се и един от най-чувствителните знаци в зодиака да прибегне до известни лъжи, въпреки че в повечето случаи те са в малки мащаби и не целят да наранят партньорите им. Просто понякога трудно казват истината.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ГОЛЕМИЯТ ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2021

57

ВЕЗНИ Везните са очарователни личности, които не обичат да манипулират хората и се стремят по всякакъв възможен начин да избягват конфронтацията. Това ги предизвиква да си замълчават или не комуникират с останалите, дори когато искат да го направят.

ВОДОЛЕЙ Водолеите рядко прибягват до лъжите, но когато го направят, често се заплитат в собствената си мрежа. Лесно може да разпознаете кога не са искрени и още по-лесно да разберете защо.

РИБИ Те обожават партньорите си, но в същото време се колебаят да поискат нещо от тях. Започват да го правят индиректно и стигат до един конкретен момент, в който се нуждаят от стратегии, за да получат това, което искат.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA