GRAZIA СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: 19-25 АПРИЛ

Началото на дъждовната седмица ни предизвиква да бъдем смели и да задаваме въпроси.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 19 април 2021

ОВЕН Искате да усетите стабилност и това е напълно в реда на нещата. За да се случи, останете здраво стъпили на земята и се фокусирайте върху хората, които ви карат да се чувствате в безопасност. В това число не влизат тези от миналото.

ТЕЛЕЦ Венера и Уран може да усложняват любовния ви живот, но може би е за по-добро. Свикнали сте да търсите силна опора до себе си, а не е никак лоша идея да осъзнаете, че понякога сте самодостатъчни. Няма нищо по-привлекателно от увереността.

БЛИЗНАЦИ Сложете край на всички взаимоотношения, които не ви вършат услуга. Имате здрава ценностна система, но понякога сте твърде вглъбени в разбиранията си и забравяте да ги изповядвате в ежедневието си. Разполагате с достатъчно време до началото на страхотния уикенд.

57

РАК Началото на сезона на Телец ви предизвиква да излезете от хралупата си и да отделите време за най-добрите си приятели. Вижте ги по нов начин, за да постигнете наистина пълноценна комуникация. Отдавна не сте били участници в такава.

ЛЪВ Започвате седмица, изпълнена с продуктивност, амбициозност и професионални успехи. Имате различни възможности пред себе си, остава само да помислите как да ги осъществите. Отговорът се крие във вашите искрени намерения.

57

ДЕВА Сега е моментът да покажете лидерските си умения. Притежавате ги, но в опитите да скриете емоциите си, забравяте, че не всичко може да се случи според вашите разбирания за нещата. Бъдете смели, креативни и адаптивни. Това е достатъчно.

ВЕЗНИ Споделете подробностите от вътрешния си свят с хората, близо до сърцето ви. Откажете се от контрола, за да постигнете заветното максимално удовлетворение. Това е и тайната на предстоящия секс маратон през уикенда. Звездите ви го обещават, не бягайте далеч.

СКОРПИОН Направихте ли пролетното почистване? Не само на дома си, но и на съзнанието, в което често пазите проблеми от миналото. Спрете с вглъбяването в детайлите и погледнете цялата картинка. Особено важно е в понеделник.

СТРЕЛЕЦ Крайно време е да видите връзката между емоциите и удоволствието. Отказвайки да приемете чувствителната си страна, вие често сте нещастни или неразбрани. Къде е проблемът? Може би е точно във вашето отношение към света.

57

КОЗИРОГ Тази седмица ви предизвиква да формулирате самочувствието по различен начин и да разберете, че противоположностите наистина се привличат, дори когато смятате, че това не е възможно. Наистина ли е така? Историята познава немалко примери в обратната посока.

ВОДОЛЕЙ Хармонизирайте връзката със семейството си. Понякога ги оставяте на заден план, а те имат нужда от вашата стабилност и активно отношение в решаването на всички проблеми. Четвъртък е вашият ден. Действайте смело в осъществяването на целите си!

РИБИ Използвайте думите, за да получите онова, което искате. Не се притеснявайте да задавате въпроси. Това е единственият начин да избягате от зоната си на комфорт, а наистина имате нужда да го направите. Сега, повече от всякога.

 ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA