Най-добрите заведения влизат в битка за награди

За шести път GoGuide раздава отличия за изключителните барове и ресторанти.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 28 април 2021

В тези времена на изпитания за ресторантьорския бизнес, GoGuide Food&Drink Awards идва, за да отличи местата, които геройски устояха на предизвикателствата. Номинациите са в общо 19 категории, една от които е директно посветена на ситуацията през 2020-а и адекватното справяне с нея – Best Delivery Idea. За първи път наградите напускат рамките на столицата със специална награда, която ще отличи най-доброто заведение на Пловдив.

"Заведенията в София и Пловдив с всяка изминала година стават все повече и по-добри. На нас се пада задачата ежемесечно да следим какво се случва на гастро картата и да те държим в течение с всички новости по нея. Нашето фино небце и този път успя да отличи всички забележителни вкусове, а нашата жадна бохемска душа – местата, които нямат еквивалент", така представиха GoGuide новото издание на Food&Drink Awards на своите страници.

По традиция медията прави номинациите, но победителите във всяка категория се решават с гласовете на читателите. Вече всеки може да даде своя вот за любимите си заведения и барове на адрес awards.goguide.bg, като кампанията ще продължи месец, а в края ѝ един от всички гласували ще спечели подаръчен ваучер за пазаруване на стойност 1000 лв.

Повече информация за всички номинирани заведения може да бъде открита на страниците на GoGuide, в сайта goguide.bg, както и на официалните им профили във Facebook и Instagram. Самите заведения са маркирани с характерен червен стикер с лого и знак за номинация.

Церемонията по връчване на наградите ще се проведе в началото на юни при стриктно спазване на всички противоепидемични мерки, а по традиция многоцветното събитие ще събере в една зала всички най-големи имена в бизнеса.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA