Розовата Суперлуна носи промени за тези две зодии

Лунният феномен ни предизвиква да бъдем по-откровени, сексуално настроени и, най-вече, себе си.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 27 април 2021

Дори да не сте на "ти" с астрономията, знаете, че Луната се движи през различни фази. Онази, известна като пълнолуние, пък има свои собствени вариации и вчера вечер бяхме свидетели на такава.

Розовата Суперлуна е феномен, при който пълнолунието изглежда по-голямо и ярко от стандартното. От чисто астрологическа гледна точка, това показва, че емоциите и енергията задължително са по-силно изразени в сравнение с когато и да било.

57

И тъй като Суперлуната се случва в Скорпион, този път ще се нуждаем от малко време за самите нас, тъй като периодът изисква презареждане. Докато обаче правим неща за себе си, важно е да не забравяме комуникацията. Сега е моментът да говорите без филтър и да кажете онова, което мислите.

Пълната луна ще повлияе на всички знаци, но най-много на тези родени под Скорпион и Телец, за които сексуалните взаимоотношения ще бъдат поставени на пиедестал.

Следващото пълнолуние ще бъде на 24 юни т.г. в знака на Стрелец и тогава ще се наложи да се доверим на истинктите си. Докато обаче стане време да го направим, можем просто да се наслаждаваме на собствените си правила.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Фотография: unsplash.com. 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA