Всички важни астрологични събития през юни

Мнооооооооооого са, но ние сме тук, за да ви помогнем и обясним.

Често си говорим за астрологичните моменти, които не само влияят на живота ни, но и го предопределят. И ако преди сте се вълнували от пълнолунието и новолунието, то през юни имате цели шест повода да спрете, помислите и действате.

Ето какво ни очаква...

НОВОЛУНИЕ + СЛЪНЧЕВО ЗАТЪМНЕНИЕ

Първите няколко седмици от месеца преминават под знака на Близнаци, което означава, че ще бъдем заредени със социална активност. На 10 юни ще има новолуние, съвпадащо с първото слънчево затъмнение за годината. Точно тогава ще се почувстваме изключително комуникативни и любопитни към света около нас.

57

САТУРН + УРАН

Планетарната връзка между Сатурн и Уран се случва веднъж на всеки 20 години. Последната известна е през 2000 г., а следващата предстои на 14 юни. Очаква се да предизвика сериозни сблъсъци и промени в начините на мислене, особено онези, свързани с миналото. По време на тези няколко дни ще бъдем по-прогресивни и ще поставяме всичко под въпрос.

ВЕНЕРА + РАК

Най-романтичната планета влиза в най-романтичния знак и ще ни направи особено сантиментални по отношение на любовта в първия ден от лятото - 20 юни. Това е подходящото време да се свържем с близки и приятели, за които често не намираме време, както и да потърсим следващия обект на желанието ни. Разбира се, възможно е емоциите да вземат превес, така че е хубаво да имате здраво стъпили на земята примери.

ПЪЛНОЛУНИЕ + КОЗИРОГ

Първото пълнолуние за лятото е на 24 юни. То изгрява в знака на Козирог и ще постави фокус върху кариерата и професионалния ни живот. Идеален период за кулминации на страхотни планове, както и за планиране на голямата лятна почивка. Енергията тогава ще бъде особено силна, така че подхождайте с внимание.

57

КРАЙ + НАЧАЛО

Ретроградният Меркурий приключва на 22 юни, слагайки край на всички лудости, позволявайки ни да възобновим усещането за нормалност в рамките на комуникацията, времето и технологиите. Ще получим възможност да разширим съзнанието си и да интегрираме промени във философията си за живота.

РОМАНТИКА + ДРАМА

Известни като любовните планети в астрологията, Венера и Марс поставят началото на горещия летен сезон с бавна и огнена приказка. Те ще накарат всички зодии да се почувстват по-смели и изразителни, щом става дума за романтика и сексуални връзки. Разбирайте така: всичко и всички ще ви се струват особено hot след края на юни. Обърнете внимание на вибрациите.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA