GRAZIA СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: 7-13 ЮНИ

Мислете, преди да говорите и работете в посока осъществяване на мечтите си. Смело!

ОВЕН Обичате времето под светлината на прожекторите, но не е лоша идея да избягате от центъра на внимание поне за малко. Изберете уединението, помислете какво ви превръща в толкова харизматични, властни и отговорни лидери. Не, не е арогантността.

ТЕЛЕЦ Изберете емоционалната гледна точка. Често предпочитате разума за сметка на чувствата, но няма как да го направите, когато става дума за човешки взаимоотношения и направени грешки. Прошката не е задължителна, но доста често играе ролята на заключение.

БЛИЗНАЦИ В стремежа си да постигнете онова, за което мечтаете, провокирате усещането, че сте готови да сгазите всеки по пътя си. Властта е сложно притежание, помислете дали наистина сте готови да боравите с него. Отговорът може да ви изненада.

5

РАК Слънчевото затъмнение в четвъртък ви кара да погледнете отблизо взаимоотношенията си с близките ви хора. В петък Марс ще ви накара да помислите за финансовата си свобода. Цените я високо, това е нормално. Какво обаче става с любовта?

ЛЪВ Сверете професионалните си амбиции с реалността. Това е единственият начин да постигнете онова, което планирате. За да се случи, не е лоша идея да действате отборно. Може да поемете главната роля, но оставете възможност за изява и на останалите.

57

ДЕВА Мислете по-мащабно и различно. Имате гледни точки за всичко и всички около вас, но доста често те не съвпадат с общите такива. Използвайте друг ъгъл и в никакъв случай не доверявайте намеренията си на хора, които не са част от близкото ви обкръжение.

ВЕЗНИ Каква е истината? Въпрос, който си задавате доста често в търсене на екзистенциалната реалност. Поговорете с близките си приятели и хора по време на този не съвсем лесен път. Изяснете някои неща, но оставете време за почивка. Важно е.

СКОРПИОН Противоположностите наистина се привличат и го знаете отлично. Контрастът понякога увеличава химията и това важи с пълна сила както за приятелските, така и за професионалните взаимоотношения. Потенциалът е налице, общата сила - също.

СТРЕЛЕЦ Бъдете организирани и колкото и изкушаващо да изглежда, не излизайте от рутината си. Тази седмица тя ще ви върши страхотна работа, особено по отношение на любовния живот. Помислете дали случайно вие не сте тези, които бъркате в действията си.

57

КОЗИРОГ Ангажирайте се със стратегия за вашето психично и емоционално здраве. Колкото и да прикривате емоциите си, те, рано или късно, излизат наяве, така че е по-добре да бъдете подготвени, вместо да обвинявате целия свят за неуспехите си.

ВОДОЛЕЙ Нежността не е най-присъщото ви качество, но новата седмица иска да покажете емоционалната си същност. Слънчевото затъмнение в четвъртък показва път, различен от перфекционизма, така че не се страхувайте да го извървите. Заслужава си!

РИБИ Началото на тази седмица идва с абсолютна прозрачност във взаимоотношенията ви. Уморени сте от връзки и запознанства, които не заслужават място в живота ви и сте готови да ги изхвърлите веднъж завинаги. Звездите съветват да мислите, преди да говорите.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA