GRAZIA СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: 21-27 ЮНИ

Изпращаме сезона на Близнаците с увереност, равносметка и желание за горещо лято.

ОВЕН Започвате да пишете нова глава от професионалния си успех. Намерете контекст във всичко, което се случва и не прекалявайте с желанието за поемане на контрол. Рядко сте истински творчески насочени, така че използвайте момента.

ТЕЛЕЦ Мислете по-мащабно. Особено ако искате да постигнете така желания вътрешен мир. Чудесно е, че сте състрадателни спрямо близките си приятели и познати, но в никакъв случай не проявявайте емоции за сметка на личните ви такива.

БЛИЗНАЦИ Не е приятно, когато разберете, че намеренията ви може да не се случат по мечтания от вас начин. Бъдете внимателни, особено по отношение на работата си и не се притеснявайте да демонстрирате уязвимост. Нормално е, действайте смело.

57

РАК Пълнолунието в четвъртък ви дава шанс да започнете, задълбочите или прекратите романтична връзка. Приложете всичко научено до този момент, за да сте сигурни, че сте дали максимума от себе си. Престанете с адаптацията към конкретни сценарии. Любовта не се планира!

ЛЪВ Рутината не е вашето нещо, но понякога може и да ви помага. Като тази седмица, например. Колкото по-последователни и стриктни сте в действията и думите си, толкова по-голям шанс има да бъдете забелязани - и в професионален, и в личен план.

57

ДЕВА Ако нещо не ви харесва, просто го кажете. Сбогувайте се с намеците, подмятанията, лъжите и всичко, което ви кара да се чувствате зле. Кажете "чао" и на връзките от миналото. Всеки има примери за неуспешни такива, не ги пренасяйте в сегашните си взаимоотношения.

ВЕЗНИ Не искаме да звучим като трогателните Facebook статуси тип "домът е там, където е сърцето", но звездите искат да ви го напомнят. Често отдавате ненужно значение на малките любовни драми, без изобщо да се концентрирате върху голямата картинка. Опитайте и двете.

СКОРПИОН Използвайте думите. За да кажете на хората, че ги обичате. За да споделите на колегите си, когато смятате, че бъркат. За да имате ясна комуникация с останалите, без това да повлияе на вашите автентичност и достойнство по някакъв начин.

СТРЕЛЕЦ Стрелци, какво място има сигурността в живота ви? Дали става дума за пари? Имот? Семейство? Или човек, с който да споделяте тези неща? Прекалената ви егоцентричност може да ви изиграе лоша шега, ако не излезете от балона, в който се намирате от известно време.

57

КОЗИРОГ Насочете вниманието си към езика на тялото и сексуалните взаимоотношения. Имате известни претенции по отношение на хората, с които споделяте времето под чаршафите и това е прекрасно. Дали обаче проблемът не е отвъд чисто физическия елемент на комуникацията?

ВОДОЛЕЙ Пълнолунието в четвъртък ви помага сигурно да продължите напред. Преразгледайте своите ценности и помнете, че контрастът в ежедневието понякога има положителен характер. Уикендът ви ще бъде посветен изцяло на любовта. Във всички нейни измерения.

РИБИ Кой е до вас, когато имате нужда? Отговорете си на този въпрос, за да сте сигурни, че правилните избори вече са направени. Хармонизирайте връзката с приятелите си, за да им докажете, че имат значение. Особено когато изглежда, че търсите правилния път.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Фотография: unsplash.com. 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA