GRAZIA посрещна лятото с любов към сладкия живот

Бяхме категорични, че ще кажем "Здравей" на новия сезон с желанието за La Dolce Vita. Затова го направихме.

Дълго време се оплаквахме как юнското време по нищо не напомня на лято и ето че в деня, в който решихме да му дадем официален старт, температурите рязко ни се изсмяха в лицето. Напук на изключително горещия 24 юни, ние в GRAZIA, следвайки примера на любимите италиански колеги, отпразнувахме сладкия живот с красиво лятно парти.

Събрахме се в откритата тераса на Joy Station и посрещнахме всички гости под звуците от саксофона на Кристина Димитрова, с чаша просеко Cinzano в ръка. Имахме няколко страхотни instagrammable локации, на които запечатахме най-горещите моменти от вечерта. Раздадохме много красиви подаръци заедно със SENDO от Christian of Roma, а тематичният за нашия италиански оазис скутер Vespа, декориран в тон с атмосферата, се превърна в един от "сладките" акценти на събитието.

Късметлийка от публиката си тръгна с пленителни обици от GOTO, а другите ни гости е добре да посетят техен бутик съвсем скоро, за да разберат дали случайно не са получили огромен подарък под формата на истински диамант, скрит в чашите welcome drink.

За изключително доброто настроение се погрижи и слънчевата Цвети Веселинова, която първо ни пренесе в родината на GRAZIA - Италия, а след това ни покани на околосветско музикално пътешествие, не оставяйки ни друг избор, освен да танцуваме докрай.

Разхлаждането продължи до късните часове на нощта със свежи коктейли Aperol Spritz, а безобразно вкусният сладолед от Savini Gelato направи цялостното изживяване по-наситено с приятни емоции.

Отправяме специални благодарности към нашите партньори и приятели от Бритиш Американ Табако, Vespa, GOTO и SENDO от Christian of Roma. Благодарим за прекрасната обстановка на домакините ни от Joy Station, както и на вълшебниците от Phlox Flower Boutique. Хиляди прегръдки и за вас, ако четете тези редове и сте споделили няколко чаши просеко с нас. Нека лятото ни бъде прекрасно, слънчево... и истински сладко.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA