GRAZIA СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: 5-11 ЮЛИ

Какво ни очаква в първата цяла седмица на юли? Вижте в седмичния хороскоп на GRAZIA!

ОВЕН Помислете кои са хората, които ви помагат и кои са онези, които по-скоро ви пречат. Нямате време за излишни нерви, така че минимизирайте конфликтите. В края на седмицата ще се почувствате особено красиви, използвайте момента за нещо... красиво.

ТЕЛЕЦ Не всяка емоция изисква действие и знаете това много добре. Слушайте сърцето си, но оставете възможностите за преиграване назад. Покажете съпричасност към хората, които не разбирате. Може би имат да ви кажат нещо много по-ценно от очакваното?

БЛИЗНАЦИ Опасенията ви могат да се окажат истина, ако не промените гледната точка. Противопоставяйте се на обичайното, но не го правете на всяка цена. Особено ако нямате хора, с които да обедините сили. Отборната игра е важна. Ще го разберете в четвъртък.

57

РАК Меркурий влиза в знака ви в края на седмицата, давайки ви безпогрешните умения за слушане, мислене и комуникация. Преди това помислете на кого отдавате доверието си и доколко може да се ангажирате с романтична връзка, изискваща внимание.

ЛЪВ Сбогувайте се с историята. С ограничаващите навици, с поведенческите модели от миналото. Няма как да продължите напред, ако сравнявате всяко нещо на пътя си с нещо от грешките и успехите ви преди. Стига!

57

ДЕВА Започнете с малки стъпки и правете много такива преди толемия скок. Както в професионален, така и в личен план, най-вече по отношение на емоционалното и психично здраве, които се влияят особено много от социалния пейзаж.

ВЕЗНИ Може да се наложи да се разграничите от приятелите си, за да разберете кои са истинските такива. В най-добрия случай ще намалите социалния си кръг, но ще станете доста по-уверени и осъзнати в собствените си действия и решения.

СКОРПИОН Важно е да бъдете оптимистично настроени, но не очаквайте нагласата да разреши всички дилеми по пътя. Подходете с интелигентност, желание за адекватна реакция и широк поглед към хоризонта, където възможностите са много.

СТРЕЛЕЦ Може би не е лоша идея да спрете и да погледнете себе си отстрани. Голямата и малката картинка са еднакво важни, още повече щом става дума за интимност. Възможно ли е да се чувствате сексуално неудовлетворени, защото фантазиите ви граничат с фантастика?

57

КОЗИРОГ Да, има ценности, които водят към непознатото и са склонни да ви изплашат. Да, те са същите, които ще ви донесат така мечтания успех. Имате нужда от малък тласък. Очаквайте го в петък, заедно с нова перспектива за любовния ви живот.

ВОДОЛЕЙ Парадоксално е винаги да искате контрола в ръцете си и в същото време да се оплаквате, когато е поверен на другиго. Балансирайте желанието си за независимост с това за справедливост и бъдете по-внимателни и спокойни.

РИБИ Понякога всичко е свързано с малките неща. Дребните моменти от ежедневието, които са склонни да ви съборят психически, например. Започнете да говорите по темата и ще се изненадате колко много хора биха ви разбрали. Наистина.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Фотография: unsplash.com. 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA