GRAZIA СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: 12-18 ЮЛИ

Най-горещите дни от годината идват с огнени възможности за развитие и забавление. И не само.

ОВЕН Замислете се какво ви липсва и след това осъзнайте какво ви липсва наистина. Можете да имате най-доброто от двата свята, но само ако поемете риска да излезе от рутината и направите онова, от което се страхувате. Ще си заслужава!

ТЕЛЕЦ Споделете емоциите си и не се превръщайте в хората, които пазят личното си пространство в тайна на всяка цена. Особено ако искате да влезете в ролята на лидери и да поемете напред. Лято е, така че не се страхувайте да бъдете пламенни, но най-вече себе си.

БЛИЗНАЦИ Влезте във водещата роля, но само ако сте готови за нея. Може да се изискват известни промени. Хармонията продължава да бъде най-важното. Не правете необмислени ходове и в никакъв случай не задълбавайте в отминали конфликти.

57

РАК Знаете, че противоположностите се привличат, нали? Не се отклонявайте толкова далеч от идеята, че любовният ви живот трябва да върви в една определена посока. Понякога нещата не могат да се планират до големия сватбен ден. А и не трябва.

ЛЪВ Юли е вашият месец. Вие сте звездата! Чувствате се по-уверени, по-секси, по-амбициозни, по-любопитни. Изиграйте картите си добре, за да получите мечтаното и да се отдадете на заслужена почивка. Внимавайте с разговорите в сряда. Възможно е някой да остане неразбран.

57

ДЕВА Докато повечето други знаци от зодиака имат нужда да открият живота си, на вас ви трябва време встрани от светлината на прожекторите. Усамотете се и приотизирайте ценностите си така, както умеете по принцип. Не е лесно, но е редно да го направите.

ВЕЗНИ Спрете да се криете и поемете нещата в свои ръце. В любовта, в приятелството, във всичко, за което можете да се сетите. Разбира се, че няма да стане веднага, но първата крачка е най-важната. Винаги е била. Дали не бъркате точно там?

СКОРПИОН Не пренебрегвайте времето за самите вас за сметка на каквото и да било. Колкото по-отдадени сте на каузата, толкова по-лесно и бързо ще стигнете до крайната цел. Наясно сте с нея, нали? Отговорете си на този въпрос, за да няма изненади.

СТРЕЛЕЦ Изберете уязвимостта и покажете, че можете да бъдете състрадателни, съпричастни и готови да се отдадете на човека до вас. Трудното ви разбиране за интимността може да е причина за сингъл период. Насладете му се, но не прекалявайте.

57

КОЗИРОГ Дошъл е моментът да балансирате вашите желания с тези на другите. Любопитството е страхотно, но понякога сигурността има по-голямо значение. Особено в случаите, в които я усетите от първа ръка. Приятно е. Знаете го.

ВОДОЛЕЙ Малките избори, които правите, оказват голямо влияние върху вашето общо благосъстояние. Комуникирайте с останалите и се погрижете за собствената си нагласа към света. Тя страда често от факта, че променяте вижданията си спрямо хората около вас.

РИБИ Струва си да работите за осъществяването на мечтите си. Без значение какви са те, дайте всичко от себе си и не обръщайте внимание на малките пречки по пътя. Имат своята стойност, но със сигурност не са основното.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA