Запознайте се със звездата на всяко следващо парти

Казва се PhotoMirror и ще отговори на вашите изисквания възможно най-точно, при това за секунди.

Запомнящото се парти е трудна за постигане задача, особено когато търсите всевъзможни варианти да разчупите рутината и да пробвате нещо ново. Фото будката на момчетата от PhotoMirror Bulgaria обещава да направи цялостното изживяване по-забавно и незабравимо!

Иновативното магическо огледало предлага забавление от ново поколение, което е лесно за управление и също така е дяволски забавно. 

Атрактивните анимации и светлини на PhotoMirror ще приканят вашите гости да забравят реалността и да се снимат в холивудски стил на червения килим, дори той да е вкъщи.

Софтуерът на будката е изключително лесен за използване – само чрез докосване на огромния touch screen гостите могат да си направят уникална снимка, да я разчупят с емотикони и забавни текстове, и след това да я споделят в социалните мрежи или запазят за себе си като незабравим спомен. Въпреки това, учтив и усмихнат асистент от екипа може да асистира със заснемането, а готовите кадри се принтират само за няколко секунди.

57

За да отговори възможно най-точно на вашите изисквания и разбирания, екипът на PhotoMirror Bulgaria изработва индивидуален дизайн на рамката, а възможностите за брандиране буквално са неограничени - поставяне на фирмено лого, изписване на текст по желание, поставяне на дата и място на събитието, акцентиращи цветове, емотикони и каквото още пожелаете. Забавните им реквизити – оригинални маски, шапки и пропсове ще придадат още повече стил и лудост на снимките.

С няколко думи, всяко събитие, без значение малко или голямо, ще придобие екстра блясък с магическото огледало. Ние му се доверихме за лятното ни La Dolce Vita парти. Няма нужда да ви казваме, че запечатахме много красиви и приятни емоции. Май току-що го казахме.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA