GRAZIA СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: 9-15 АВГУСТ

Скоро не е имало по-подходящ момент да говорите открито и да действате спрямо намеренията си.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 09 август 2021

ОВЕН Тази седмица ще получите възможност да видите близките си хора от другата страна. Знаете, че всеки действа спрямо личните си интереси, но някои го правят повече от очакваното и необходимото. Отървете се от онези, които ви пречат да сбъдвате мечтите си.

ТЕЛЕЦ Спокойно, може да бъдете част от група, но и звездата в същото време. Не се страхувайте да излезете от центъра на внимание, особено ако това ще ви донесе нужния и дълготърсен вътрешен мир. Съобразете се със силните си страни, ако наистина искате да го постигнете.

БЛИЗНАЦИ Понякога емоциите са най-големият урок. Не се опитвайте да бягате от тях, когато излизат на преден план. Така ще станете по-осъзнати в реакциите и доста по-целенасочени в намеренията си. Все пак внимавайте с кого се разминавате по пътя.

57

РАК Обградете се с хора, които са до вас не само заради нещата, които ви правят слаби, но и истински силни. Радвате се за другите, но дали не им отдавате прекалено голямо внимание? Може би точно това е причината да сте твърде придирчиви по отношение на романтиката.

ЛЪВ Август е вашият месец и това означава само едно. Скоро не е имало по-подходящ момент да действате. Споделете смело чувствата си. Не се страхувайте да поемате отговорност. Така желаната финансова свобода също ще бъде основна част от дневния ви ред. Прекрасно, а?

57

ДЕВА Изключително важно е да разберете разликата между "аз" и "ние". Тя е шансът да изградите дългосрочни професионални взаимоотношения и да постигнете мечтания успех. В четвъртък ще имате блестящо прозрение, което е добре да не държите само за себе си.

ВЕЗНИ Кажете "сбогом" на напомнянията от миналото, които по някаква причина ви пречат да продължите напред. Това важи както за професионалния, така и за личния ви живот. Има ли причина постоянно да се връщате назад? Отговорът ще ви изненада.

СКОРПИОН Може да имате най-доброто от двата свята, стига да разберете какво е то. Говорете с хората около себе си и не се притеснявайте да направите промяна, ако усещате нужда от такава. Началото на седмицата е перфектният момент.

СТРЕЛЕЦ Опитайте се да останете дисциплинирани, ако искате да запазите здравия си разум. Помнете, че не е никак окей комуникацията да бъде еднопосочна, особено в любовен план и особено ако наистина разчитате на човека до себе си. Така е, нали?

57

КОЗИРОГ Проверявайте всичко. Поне по два пъти. Тази седмица сте склонни да правите грешки и е важно да бъдете максимално точни във всеки един аспект от съществуването си. Думите са силно оръжие, внимавайте как ще го използвате.

ВОДОЛЕЙ Знаете ли кого на можете да се доверите? Меркурий влиза в Дева в сряда и ще ви покаже верния отговор, ако случайно вече не сте наясно с него. Не е лошо да бъдете амбициозни и продуктивни, но дали усилията ви не са излишни?

РИБИ Балансът е ключов. Опитайте се да осъществите намеренията си, но не и ако това означава да нараните някого. Не правете нищо на всяка цена. Мислете адекватно и действате с план А и план Б във всяка ситуация. Важно е, ако искате нещата да се случат.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Фотография: pexels.com 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA