GRAZIA СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: 23-29 АВГУСТ

Последните дни на август са за да отстоявате мнението си и да защитите онова, което останалите не разбират.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 23 август 2021

ОВЕН Ако има нещо неясно, изяснете го. Не си позволявайте да влизате в септември с евентуални недоразумения, особено ако искате да бъдете достатъчно продуктивни и креативни. Престанете да гледате на другите от високо, изобщо не е нужно.

ТЕЛЕЦ Малките неща са онова, което доста често изгражда смислената връзка. С любимия човек, със семейството, с приятелите ви. Тази седмица ще бъде изпълнена със социални контакти. Не е лоша идея да отделите и време за себе си. Направете равносметка.

БЛИЗНАЦИ Приемете чувствата си, но в никакъв случай не им се доверявайте изцяло. Обикновено не позволявате да водят, но този път сте склонни да го направите. Дали междувременно не се забърквате в любовен триъгълник?

57

РАК Поддържайте равновесието между малката и голямата картинка. Откажете се от предразсъдъците си по отношение на романтиката, ако искате нещата да се случат по точно определен начин. Противоположностите се привличат, без значение дали го искате или не.

ЛЪВ Не упреквайте другите за неуспехите си, погледнете къде бъркате самите вие. Концентрирайте се върху стабилността, спокойствието и финансовата независимост. Пропуснете необмислените разходи и големи покупки, ще ни благодарите по-късно.

57

ДЕВА Често се случва да обяснявате на останалите какви са ценностите и разбиранията ви, но изпитанията, които ги поставят под въпрос, са склонни да ви накарат да забравите за тях. В четвъртък ще се наложи да вземете важно решение, не мислете прекалено дълго.

ВЕЗНИ Важно е да запомните само едно: не прибързвайте. Не правете необмислени ходове, не се притискайте сами нещата да се случат по-бързо. Не изказвайте мнение, преди да сте го обмислили. Понякога наистина е по-добре да следвате разума.

СКОРПИОН Не приемайте нещата такива, каквито са, ако не сте окей с наратива. Това е единственият начин да продължите напред с почтеност. В сряда гордостта ви ще изпревари професионализма, а в четвъртък ще разберете защо не е добре да действате, преди да говорите.

СТРЕЛЕЦ Приоритизирайте себе си. Направете нещо, което ви успокоява, радва или просто кара да се чувствате добре. Не позволявайте останалите да ви водят за носа, но и не прекалявайте с натрапването на собствените си виждания. Попитайте любимия човек.

57

КОЗИРОГ Този вторник Меркурий и Нептун ви показват правилния път. Не се колебайте прекалено дълго и отстоявайте позициите си. Скоро не е имало по-подходящ момент да се извините на хората, които сте наранили и да потърсите сметка на онези, наранили вас.

ВОДОЛЕЙ Ако нищо не ви харесва в сегашния си вид, просто започнете на чисто. Авантюристична натура сте и не обичате "застояването", но понякога страхът от непознатото е по-силен. Може би пък ще ви донесе нещо приятно, за което дори не сте подозирали?

РИБИ Проблемите в любовен план не са причина да насочвате гнева си към всеки срещнат. Поговорете с човека до вас (или потърсете такъв, защото го искате отдавна) и не оставяйте грешките в миналото да преопределят настоящето. Вторник е чудесен ден за секс маратон. #SorryNotSorry

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Фотография: pexels.com

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA