GRAZIA СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: 13-19 СЕПТЕМВРИ

Следващите 7 дни ще бъдат пълни с интересни възможности за развитие и осъзнаване.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 13 септември 2021

ОВЕН Понякога конфликтът е неизбежен. Знаете го, но в същото време правите всичко възможно, за да угодите на хората в обкръжението си. Помислете дали има смисъл и най-вече дали те биха върнали жеста в името на мира и разбирателството?

ТЕЛЕЦ Бъдете внимателни и гъвкави, за да се възползвате максимално от стечението на обстоятелствата. Поддържайте романтиката, тъй като може да се окаже, че партньорът ви е този, който обикновено се занимава с искрата и желанието за нещо ново.

БЛИЗНАЦИ Подгответе се за изненади от всякакво естество. Как да го направите? Като престанете да се вкарвате в безсмислена рутина и веднъж завинаги се откажете от идеята, че сте най-специалните хора на света. Звездите оценяват смиреността.

0

РАК Самочувствието е ключът към успеха. Покажете, че сте уверени и просто следвайте темпото. Трудно е, когато човек се вглъбява в недостатъците си. Запомнете нещо: доста често те са единствено във вашата глава. Дори да не ви се вярва. Наистина!

ЛЪВ Има ли нещо в професионален план, което чакате от дълго време? Вторник е денят да го получите. Каквито и усилия да изисква, запомнете, че резултатите ще бъдат два пъти по-важни и смислени. Не отдавайте излишни емоции и подхождайте реалистично.

0

ДЕВА Достатъчно нерви, пререкания и конфликти. Имате нужда от емоционално спокойствие, а единственият начин да си го осигурите е като казвате точно това, което мислите. Може да е истинско предизвикателство, но го направете.

ВЕЗНИ Тази седмица излъчвате толкова много флуиди и огнени вибрации, че нещата ви се случват с безпогрешна лекота. Опитайте се да запазите любопитството си и в никакъв случай не преигравайте. Вие разпознавате искреността, ами тези около вас?

СКОРПИОН Обикновено не сте най-екстровертните хора, но напоследък сте необичайно вглъбени в себе си. Това обаче е ваш плюс. Не прекалявайте със споделянето на детайлите и в никакъв случай не комуникирайте с хора, които не сте виждали от много време.

СТРЕЛЕЦ Колкото и да се опитвате да убедите себе си в тезата, че не сте най-емоционалните хора, началото на тази седмица ще ви убеди в противното. Покажете на останалите романтичната си страна, в никакъв случай няма да остане неоценена. Даже напротив.

0

КОЗИРОГ Може ли един въпрос? Кога за последно се забавлявахте, ама истински и почти до безпаметност? Вероятно не си спомняте отговора на въпроса, защото сте прекалено отдадени на официалните аспекти от живота си. Нищо не трябва да бъде за сметка на другото!

ВОДОЛЕЙ Пригответе се за поредица прозрения, които ще ви позволят да излезете от рамката и веднъж завинаги да се откажете от вредните навици и спомени, задържащи ви в миналото. Бързо ще разберете, че няма смисъл от тях. Абсолютно никакъв.

РИБИ Не се страхувайте да плувате на по-дълбоко. Ако някой изисква нещо от вас, направете го. Възможно е да се сблъскате лице в лице с голяма промяна, която да ви направи още по-широко скроени и прекрасни версии на самите вас. Само не бъдете придирчиви!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA