GRAZIA СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: 27 СЕПТЕМВРИ - 3 ОКТОМВРИ

Този път ретроградният Меркурий може да донесе доста приятни случвания.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 27 септември 2021

ОВЕН Напълно възможно е спомени от миналото да намерят място в настоящето. Единствената причина би била търсенето на грешки от ваша страна и фактът, че обичате предизвикателствата, но не и когато ви показват истинската истина.

ТЕЛЕЦ Започвайте с малки стъпки, ако сте тръгнали по пътя на успеха. В четвъртък думите ще излизат от устата ви с особена лекота, възползвайте се от този момент и в никакъв случай не действайте, преди да сте обмислили ходовете си.

БЛИЗНАЦИ Трудно може да излезете с достойнство от ситуации, в които ви забърква вашето его. Така де, разбираме желанието непрекъснато да побеждавате и да сте в центъра на внимание, но никой няма да ви връчи специална награда.

0

РАК Не крийте чувствата, които трябва да бъдат споделени наяве. Правите го често и може би това е причината да сте ненужно емоционални от време на време. Или пък залитате в другата крайност? Колкото по-бързо ги овладеете, толкова по-добре.

ЛЪВ Държите ли на думата си, когато става дума за обещания? Важно е да отговорите на този въпрос с навлизането в ретроградния Меркурий. През уикенда ще имате достатъчно време да го направите. Внимавайте със старите познати.

0

ДЕВА Сещате се как винаги сте били несигурни по отношение на приятелските и любовните си връзки, нали? Сега е моментът да осъзнаете, че малко хора виждат недостатъците, които и вие, така че използвайте енергията си в тази посока.

ВЕЗНИ Навлязохме в месеца на рождения ви ден и дойде време за дългочаканата равносметка. Къде се намирате спрямо миналата година? Има ли нещо, което не се е случило според очакванията ви? Защо? Бъркате ли или просто се страхувате?

СКОРПИОН Ретроградният Меркурий ще ви помогне да видите кои случвания са наистина предназначени за вас и кои са по-скоро случайно стечение на обстоятелствата. Ако се чувствате достатъчно амбициозни и способни, направете първата крачка.

СТРЕЛЕЦ Уикендът ще ви даде искрената възможност да се забавлявате и отдадете на интимни приключения, но не и преди да отговорите на няколко важни въпроса за взаимоотношенията с любимите си хора. Важно е!

0

КОЗИРОГ Хората са онова, което наистина има значение. Колкото и самите вие да отдавате внимание на парите и преживяванията, моментът за споделяне ви показва на какво може да разчитате и кое е по-добре да оставите зад гърба си веднъж и завинаги.

ВОДОЛЕЙ За вас ретроградният Меркурий означава куп нови познания и перспективи, които не сте виждали или сте отричали неистово до този момент. Ще гледате на нещата доста по-реалистично и в дългосрочен план, но използвачи също ще се намират.

РИБИ Просто проявете смелост и веднъж завинаги осъществете намеренията си. Непрекъснато се вглеждате в незначителните подробности и пропускате истинското случване. Няма нужда да съжалявате, само да действате в посока промяна.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA