GRAZIA СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: 18-24 октомври

Време е за нови любовни подвизи и професионални успехи. Първи ще бъдат Раците, Везните и Водолеите.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 18 октомври 2021

ОВЕН Ретроградният Меркурий приключва този понеделник и ви дава шанс да погледнете романтичните си взаимоотношения от друг ъгъл. Звездите предлагат съвсем ново начало, но от вас зависи дали ще го изберете или ще останете в миналото.

ТЕЛЕЦ Дръжте се по-добре с останалите, защото животът е отборна игра и невинаги може да действате сами. По отношение на любовта, не забравяйте, че противоположностите се привличат, т.е колкото и да се дърпате, понякога просто попадате на изненада.

БЛИЗНАЦИ Чудесно е да имате близък кръг от доверени личности, но не и когато той е за сметка на всичко друго. Хората имат конкретно впечатление за вас и това е нормално. Покажете им, че могат да грешат. Не е окей да живеете със собствената си гледна точка.

57

РАК Когато сезонът на Скорпиона започне в края на тази седмица, веднъж завинаги се отървете от хората и взаимоотношенията, които не ви вършат работа. Може да звучи леко директно, но в този ход се крие абсолютната истина. И вие го знаете.

ЛЪВ Напоследък се концентрирате трудно и вършите ангажиментите си доста по-бавно от обикновеното, но новолунието в средата на седмицата ще ви помогне да култивирате знанията и уменията си, продължавайки напред. Къде остава любовта?

57

ДЕВА Рядко признавате емоциите си. Защо го правите? Така де, личното пространство е лично пространство с причина, но може би не е крайно лоша идея да допуснете някого близо до вас. Пробвайте, човек се учи от грешките си.

ВЕЗНИ За вас краят на ретроградния Меркурий ще съвпадне с нова интелектуална нагласа и професионално развитие. Ако сте сингъл, не е изключено на хоризонта да се появи и нова любов. Бъдете откровени какво искате от самото начало.

СКОРПИОН Помислете дали не е добре да подходите по съвсем различен начин в комуникацията си с останалите. Краят на ретроградния Меркурий в началото на седмицата ви дава шанс да оцените добре любимите и не чак толкова любимите си хора.

СТРЕЛЕЦ Кажете на глас всичко, което мислите. Може би останалите не схващат споделеното от вас и това е причината за пораждането на безсмислени конфликти. Същото важни с пълна сила и за любовния ви живот - откровеност, дисциплина и чак тогава романтика.

57

КОЗИРОГ Напоследък сте изключително поетични и това е напълно в реда на нещата. Сякаш всичко си дойде на мястото, нали? Проявявайте уязвимост от време на време. Със сигурност никой не иска да гледа и вярва единствено и само в студената ви природа.

ВОДОЛЕЙ Ако знаете как да направите нещата по по-добър начин, направете ги. Не говорете празни приказки, а действате, за да може всички да разберат, че намеренията ви са напълно сериозни. Вярвате или не, това е единственият път към невероятния успех.

РИБИ Какво искате? Пълнолунието в Овен тази сряда ще ви покаже правилната нагласа, но най-вече защо е важно да излизате от зоната си на комфорт. Рутината е чудесно място за съществуване, но не е такова, което ще ви накара да се почувствате удовлетворени от живота.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA