GRAZIA Седмичен хороскоп: 25-31 октомври

Хей, последните дни на октомври изглеждат чудесни. Нека ви разкажем...

Димитър Андонов
Димитър Андонов 25 октомври 2021

ОВЕН Често мислите за миналото и това е причината нещата да се случват по начин, който не отговаря на представите ви. Изключете защитния си механизъм и действайте смело. Разбира се, че няма да е лесно, но пък ще се чувствате толкова по-добре, не сте ли съгласни?

ТЕЛЕЦ Чували сте, че противоположностите се привличат, но има разлика между привличане и любов. Разлика, която е добре да познавате и правите в комуникацията си с останалите. Все още не сте напълно наясно какво искате от живота, така че е по-добре да направите стъпка назад.

БЛИЗНАЦИ Романтиката е умение и вие го знаете. Понякога го владеете отлично, друг път имате нужда от малко повече работа. Не е лоша идея да експериментирате с различни практики, които ще ви накарат да се почувствате по-добре в емоционален и духовен план.

57

РАК Гледайте малката и голямата картинка едновременно. Регулирайте темпото внимателно и не прибързвайте със заключенията, но и не се пускайте по течението. Проявете смелост в комуникацията си с останалите и им кажете неща, които трябва да чуят.

ЛЪВ Какво ще научат хората за вас, ако им покажете вътрешния си свят? Малцина от тях са получавали тази възможност, а останалите просто мислят, че имате ледено сърце. Не се дръжте с тях така, сякаш сте най-великите на света. Дори да е така, проявете емпатия.

57

ДЕВА Постоянно търсите сигурност и нещо, което да ви помогне със здравото стъпване на земята. Чудесно е, но се опитайте да проявите по-голяма плавност в отношенията си с хората. Някои просто се срамуват да бъдат директни и искрени.

ВЕЗНИ Има ли нещо в романтичен план, което ви притеснява? Кажете го на глас. Ако продължавате да криете различни свои виждания за бъдещето, в един момент ще осъзнаете, че сте всичко друго, но не и щастливи. Сигурни сме, че не искате това.

СКОРПИОН Месецът на вашия рожден ден започва с голяма увереност, но и с възможност за равносметка. Ще имате достатъчно време да направите всичко, за което мечтаете, но не и преди да разберете какво ви е наистина необходимо, за да продължите напред.

СТРЕЛЕЦ Колкото повече негативизъм премахнете от живота си, толкова по-ясен знак ще дадете на Вселената, че сте готови за хубави емоции и преживявания. Прекъснете порочните практики и гледайте на всичко от добрата страна. Невинаги е толкова трудно.

57

КОЗИРОГ Страданието съществува в монолог. Диалогът е онова, което може да го накара да изчезне. Обичате да се затваряте в несъществуващата си черупка и сами да преживявате проблемите и предизвикателствата, но не забравяйте, че животът е отборна игра.

ВОДОЛЕЙ Експериментирайте. Сега е моментът. Не се страхувайте от нови възможности, особено в работен план, където напоследък нещата са всичко друго, но не и цветя и рози. Използвайте наличната амбиция преди събота, тогава е възможно да се получи двусмислие.

РИБИ Връзките изискват работа и тази седмица радикалната отговорност да промените нещата е ваша. Изследвайте различни идеи, говорете открито с партньора си и в никакъв случай не се отказвайте, преди да пресечете финалната права. Същото важи и за сингъл отношенията.

Фотография: pexels.com

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA