Airbnb предлага под наем апартамента на Кари Брадшоу

Докато преди сте се питали как писателка в Ню Йорк разполага с такъв апартамент, сега може да го имате и вие.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 04 ноември 2021

And Just Like That... може да се превърнете в Кари Брадшоу.

По случай предстоящата премиера на продължението, което всички фенове на попкултурния феномен очакват с нетърпение, Warner Bros. и Airbnb пресъздадоха апартамента на Кари Брадшоу и ще го предлагат под наем.

Зелените стени са там, както и безжичният телефон от 2000 г. Същото важи за лаптопа на Кари, старателно разположен на бюрото, където тя задава много въпроси за връзките и смисъла на живота.

Рафтовете са украсени с чаши за мартини и броеве на Vogue, но основният акцент е гардеробът. Той е старателно напълнен с рокли, поли и, разбира се, обувки Manolo Blahnik. Домакините предлагат персонализиран стайлинг и фотосесия за онези бъдещи посетители, които винаги са мечтали да изживеят "Сексът и градът" от първо лице.

Сара Джесика Паркър споделя, че "Кари е близка и скъпа до сърцето ми и преразглеждането на нейния свят за продължението беше такава радост. Вълнувам се, че публиката ни ще изживее Ню Йорк през погледа на Кари и буквално ще влезе в нейните обувки за първи път."

Всеки гост ще получи специален видеопоздрав от актрисата, а резервациите за настаняване започват по обяд на 8 ноември. Цената на вечер е 23 долара - препратка към премиерната дата на сериала, която е преди точно двадесет и три години. Толкова много символика.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA